banner marshal garden
Bărbați de 10

Robin Williams despre femei, iubire și singurătate

Actorul american Robin Williams, cunoscut în special pentru rolurile sale din filmele „Mrs. Doubtfire” şi „Cercul poeţilor dispăruţi” a lăsat în urma sa pe lângă filmele sale de succes și o serie de mărturisiri despre viață, singurătate și femei. Iată câteva dintre cele mai cunoscute:

“Obișnuiam să cred ca cel mai groaznic lucru care ți se poate întâmpla este să rămâi singur. Cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla este să fii înconjurat de oameni care te fac să te simți singur.”

“O femeie nu ar construi niciodată o bombă nucleară. Nu ar construi niciodată ceva care ar ucide. Ar crea ceva care te-ar face să te simți vinovat o vreme. Tocmai de aceea ar trebui numită președinte o femeie. Știi că am dreptate. Nu ar mai fi războaie, ci doar, o dată la 28 de zile, câteva negocieri severe.”

“Nu ești perfect, băiete. Și, ca să nu te țin în tensiune, nici fata pe care ai întâlnit-o nu este perfectă. Intrebarea este dacă sunteți perfecți unul pentru celălalt. Asta este ceea ce contează, în asta constă intimitatea.”

“Indiferent ce îți spun oamenii, cuvintele și ideile pot schimba lumea.”

“Adevărata pierdere este posibilă doar atunci când iubești ceva mai mult decât te iubești pe tine.”

“Problema este că Dumnezeu îi dă bărbatului un creier și un penis, dar nu suficient sânge încât să poată functiona ambele în același timp.”

“Vei trece prin clipe grele, dar vor fi compensate de toate lucrurile bune cărora nu le dai atenție.”

“Trebuie să te zbați să îți găsești propria voce. Cu cât aștepți mai mult să începi, cu atât va fi mai greu să o găsești.”

Femei de 10 pe Facebook