Nutriție

Puding din brânză de vaci cu căpșuni

 

Îți propunem să pregătești un desert ușor, cu puține calorii, care însă va colora în chip fericit orice masă sărbătorească, fără să atenteze la silueta mesenilor!

Ingrediente:

300 g căpșuni
Brânză de vaci (0,5% grăsime) – 500 g
Două ouă
O lingură de amidon
6 linguri de înlocuitor de zahăr ( Sucrazit)

Modul de preparare:

Aveți nevoie de un bol și de o formă de copt ( din acelea din aluminiu, de unică folosință).
Amestecăm ouăle, zahărul amidonul și brânza de vaci, apoi turnăm compoziția în tava de aluminiu. Spălăm și curățăm căpșunile, le tăiem pe din două și le aranjăm deasupra.
Încălzim cuptorul la 180 grade și introducem forma în cuptor, unde o lăsăm circa 40 de minute.
O lăsăm la răcit. Cei foarte nerabdători pot mânca pudingul chiar și fierbinte! 😉
Poftă bună!

 

Sursa : lady.ru