Frumusețe

Picioare gr(o)ase : cum să scăpăm de ele?

 

 

Vă nemulțumesc picioarele voastre? Țineți mereu cure de slăbire crâncene, faceți sport până vă iese sufletul și tot degeaba? Mai întâi trebuie să vedeți DE CE aveți aceste picioare groase și abia apoi să căutați soluții!
Haideți să parcurgem următorul test; răspundeti cu sinceritate la următoarele întrebări:
1. Se schimbă grosimea picioarelor mele, dacă urmez o dietă severă?
2. Cum arătau picioarele mele, în copilărie?
3. Există depuneri vizibile de grăsime, pe picioarele mele?

Dacă în urma testului ați dedus că dieta strictă vă ajută și că există acele depuneri vizibile de grăsime, e clar că problema dvs o reprezintă greutatea în exces și tendința genetica de a acumula grăsime pe picioare.
Dacă și în copilărie ați avut picioare masive, dar fără grăsime, de vină e masa musculară nativă.

Cum să scăpăm de acumulările de grăsime de pe picioare?

Dacă ele există, bucurați-vă! Vă va fi mult mai simplu să scapați de ele! Iar soluția o reprezintă așa zisele “rețete de fitness”, riguros verificate în practică :

Exerciții cardio, de 6 ori pe săptămână

Puteți arde grăsimile de pe picioare numai facând aceste exerciții minim 30 de minute pe zi. Puteți să înotați sau să faceți jogging. Important e ca mișcarea să ardă caloriile. Încercați să vă antrenați cu intensitate diferită. Spre exemplu, luni – o plimbare în ritm susținut, , marți – alergați pe bandă, miercuri dansați, joi înotați, vineri tae-bo, iar sâmbăta petreceți-o pe bicicletă. Astfel veți scăpa și de rutină!

Limitați consumul de grăsimi

Excludeți semipreparatele și sursele de grăsimi prelucrate. Consumați salate preparate cu ulei de măsline, mâncați câte 20 de gr de migdale pe zi – și vă va fi suficient pentru metabolism.

Măriți cantitatea de proteine

Proteinele reprezintă o componentă principală a alimentației noastre. Diminuați cantitatea de calorii, consumând mai puțini carbohidrați și lăsănd neatinsă cantitatea de proteine. Optați pentru pieptul de pui degresat, fructele de mare, brânza de vaci, laptele degresat.

Exercițiile de forță

Nu există astfel de exerciții specifice pentru picioare. Ideal este să nu va măriți masa musculară la picioare, cu ajutorul unor astfel de exerciții! Alegeți exercițiile clasice – genoflexiuni, extensii etc, și făceți-le de câte 20 de ori, în ritm susținut,

 

Picioare groase = musculatură în exces

În viața reală, această musculatură ne poate da de furcă nouă, femeilor. Dacă aveți o astfel de musculatură la picioare încă din copilărie, trebuie să depuneți un oarecare efort pentru micșorarea sa.
Iată câteva reguli de bază:

Nu consumi carbohidrați, nu-ți dezvolți musculatura!

Încercați să nu consumați carbohidrați după antrenament. Cel puțin două ore, încercați să nu mâncați nimic. Iar după aceea puteți da iama în salate!

Cardio nu face decât să favorizeze!

Antrenamentele recomandate, de regulă, pentru arderea grăsimilor, nu vi se potrivesc. Optați pentru aerobic. E necesar ca pulsul vostru să atingă 80 % din cel maxim ( in jur de 220 minus vârsta voastră) . Astfel de rezultate veți obtine dacă practicați, de exemplu, kick-boxingul, săritul corzii, alergările în viteza. Frecvența unor astfel de exerciții : de 3 ori pe săptamană, min câte 4o de minute pe zi. După care, două ore străduiți-vă să nu mâncați!

Aveți grijă la calorii!

Cu alte cuvinte, trebuie să aveți grijă să mâncați mai puțin decât consumați. Abia atunci antrenamentele vă vor ajuta să vă slăbiți picioarele!

Dansați!

Exercițiile de forță pot fi foarte bine înlocuite cu dansul. Veți obține , în plus, plăcerea mișcării.

Una peste alta, nu vă frământați inutil! Picioarele groase nu sunt chiar o pacoste! Exercițiile fizice plus niște mici limitări în alimentație – și picioarele voastre vor deveni așa cum vi le doriți!

Sursa : ladyfromrussia.com

surse foto: ladyeve.ru, flyura-m.ru, hudey.net

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.