Frumusețe

Rețetă miraculoasă de întinerire a mâinilor

Woman hands with french manicure holding red flower

Bătrânețea este o etapă firească a ciclului vieții. Vă dorim tuturor să o apucați și sa vă bucurați de ea, în sănătate. Din păcate, primele sale semne apar la nivelul pielii. Apar primele riduri în jurul ochilor, se măresc porii și pe pielea feței, pe gât și decolteu încep să apară petele maronii, caracteristice vârstei a treia.

Așa cum sunea Coco Chanel, mâinile reprezintă cartea de vizită a femeii, gâtul – buletinul său de identitate, iar pieptul – pașaportul.

Din păcate, noi, femeile, nu acordăm o prea mare atenție mâinilor noastre, care sunt și ele atinse de procesul de îmbătrânire. Motivul pentru care ele îmbătrânesc mai accelerat este faptul că le folosim mult mai des decât alte părți ale corpului.
În cele ce urmează vă vom oferi câteva sfaturi care le vor fi de folos mâinilor voastre. Ele vor arăta mult mai tinere și mai hidratate.

Primul lucru și cel mai important este să fim atenți la faptul că mâinile noastre intră în contact cu microbii , bacteriile și alți factori care dăunează pielii mâinilor. Și la faptul că , stând mult cu ele în apă, procesul de îmbătrânire a pielii mâinilor se accelerează.

Vă puteți prepara, așadar, o mască pentru mâini. Mai mult, puteți folosi pentru mâini chiar și măștile pentru față. Acest lucru este foarte necesar, pentru că, prin peelingul mâinilor, veti înlătura toate celulele moarte și veți face pielea mâinilor să fie moale și tânără.
În loc să dați banii pe cosmeticale, vă propunem următoarea rețetă de scrub făcut în casă, care este mult mai eficient și 100% natural.

Compoziția:

-scorțișoara
-zahăr brun
-ulei de măsline
Amestecați toate ingredientele, iar apoi masați ușor amestecul pe pielea mâinilor. Clătiți apoi mâinile cu apă caldă și uscați-le.
Ei, ce ziceți? Nu-i așa că am avut dreptate?

Sursa : just-lady.me