Frumusețe

Destinul tău – funcție de degetul pe care-ți porți inelele

 

Bijuteriile fac parte din profilul nostru, al femeilor,  încă din cele mai veche timpuri. Dar puține dintre noi știm că, purtând o anumită bijuterie,  ne putem influența destinul. In bine, sau în rău. 

Mâinile noastre – dreapta și stânga –  sunt fundamental diferite. Prima este cea activă, masculină. Purtarea bijuteriilor pe această mână are drept consecință activarea anumitor sfere ale vieții. A doua este cea feminină, pasivă. Bijuteriile de pe această mână sunt menite să ne  păzească de energiile negative.

Important este, in această privință și metalul din care este făcută bijuteria. Aurul, spre exemplu,  activează energia, argintul – diminuează.

Are o mare importanță, se pare, și pe ce deget purtăm inelele.

Degetul mare simbolizează mintea, înțelepciunea. Degetul mare de la mâna dreaptă reprezintă logica și raționalitatea. Dacă simți că nu ai destul de dezvoltate aceste trăsături, atunci poartă pe acest deget un inel de aur cu o piatră roșie, portocalie sau galbenă.

Dacă, dimpotrivă, nu mai vrei să fii atât de pragmatică, îmbracă pe acest deget un inel de argint cu o piatră de o culoare rece. Acest lucru îți va intensifica intuiția și spiritualitatea.

Degetul arătător exprimă puterea și forța. Din acest motiv, atunci când cineva își îndreaptă degetul spre noi, deja  ne simțim vulnerabili, devenind brusc expuși la un flux de energie din partea  altei persoane.

Dacă o persoană te arată cu degetul,  adresându-ți cuvinte grele, in acest moment ea îți distruge aura și îți dezechilibrează starea de liniște.

Poartă pe degetul arătător un inel din argint. El va dizolva toată energia negativă din exterior și, in același timp, te va împiedica să transmiți o stare de rău altora.

Aurul pe degetul arătător îți va permite să te conectezi cu Divinitatea. Dacă vei ridica degetul spre cer și vei adresa o întrebare, vei vedea : răspunsul nu va întârzia să apară. 

Bijuteriile de pe degetul mijlociu pot genera multe surprize neprevăzute. Cei slabi vor deveni mai slabi, iar cei puternici își vor consolida forța, vor deveni mai rezistenți. Dacă nu te simți capabil să faci față unor provocări, este recomandat să eviți să porți inele pe acest deget.

Bijuteriile de pe inelar sunt responsabile cu fericirea, succesul, iubirea și realizările noastre în viață. Pentru a activa aceste sfere ale vieții trebuie neapărat  să purtăm aur.

Legat de inelul de logodnă, există și aici niște reguli nescrise:

Inelul de logodnă se poartă, de regulă,  pe inelarul mâinii drepte. Cele mai nobile sunt inelele din aur. Ele susțin mariajul din punct de vedere energetic, pe când cele din argint determină persoana respectivă să fie pasivă și egoistă.

Sursa : cluber.com.ua 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.