Ea și El

Peste 20 de ani a rezistat Sarah Jessica Parker lângă același bărbat. Află-i secretul!  

 

Dacă o vezi pe ecran, nu vei spune niciodată că este o femeie “așezată”, la casa ei.Sarah Jessica Parker, cunoscută mai ales pentru viața amoroasă complicată  a personajului căruia-i dă viață serialul ‘Sex and the city’, este,  în realitate, o femeie la locul ei, cu o căsnicie solidă, trei copii și principii sănătoase de viață. 

Iată sfaturile pe care faimoasa vedetă hollywoodiană le dă femeilor care visează la o căsnicie de 10: 

 Sarah are cum 54 de ani , este căsătorită cu actorul Matthew Broderick din 1997 și au împreună trei copii. Secretul mariajului ei? Din când în când să stea departe de soț. Așa, spune ea, atunci când se întâlnesc chiar au ce să-și spună.

“Știu că sună nebunește, dar avem vieți care ne permit să fim departe unul de altul, pentru ca apoi să ne reunim” – susține  actrița .

“Jobul său îl ține aici, al meu mă trimite în altă parte. Cred că asta ne-a adus enorm de multe beneficii, pentru că la întoarcere avem multe lucruri să ne spunem”, completeaza Sarah Jessica Parker.

Vedeta nu s-a sfiit să dea de înțeles că și în relația ei sunt momente în care se întreabă dacă merită, dar tocmai această depărtare o aduce cu picioarele pe pământ. “Am fost norocoasă. Relațiile sunt dificile. Întotdeauna mi-am spus că ar trebui să investesc mai mult (timp, efort – n. red.). Îl iubesc, cred că este un om super” – mai spune vedeta.

“Sunt sigură că-l enervez. Și el mă enervează uneori. Dar sunt extrem de mândră de cine este el!” – vorbește Sarah despre soțul său.  “Cu cât reziști mai mult (în relație – n. red.), cu cât se adună triumfurile și dezamăgirile (…), cu atât mai greu e să-ți imaginezi că ai putea să nu fii în acea relație”,  mai spune Parker.

      Cât despre postura de mamă, actrița admite că poate fi foarte dificil. “E extrem de obositor. Practic, strângi după toată lumea toată ziua. Ești ca un fel de secretară de modă veche. Tot ce fac e să organizez viețile celor din jur” își varsă actrița năduful. 

Chiar și așa, însă, nu și-ar dori să fie altfel: “ E tot ceea ce mi-am dorit” – concluzioneaza ea, adăugând  că adoră să fie martoră la transformarea celor trei copii ai ei (James Wilkie, de 17 ani, și gemenii Tabitha și Marion, de 10 ani) în persoane “interesante, și obligatoriu decente”.

sursa foto: McBride/WireImage