banner marshal garden
Ea și El

Vis. Realitate. Perspectivă

Acum ceva timp, vorbeam cu Otravă că multă lume spune că „o să facă un viral” și cât de greșit e asta. (VIS) Nu există deținătorul rețetei viralului și dacă mâine el ar apărea, ar s-ar schimba ierarhia mondială a topului Forbes. Poți doar încerca, poți doar crea content pe care să-l lansezi în eterul și eternul Internetului. Un clip, o poză, un text, ceva. Normal că poti să încerci să faci ceva pe care tu să-l consideri a fi interesant, si apoi să-l promovezi în fel și chip și să te asiguri că alții îl shareuiesc. Dar atât. De aici până la viral…
Tot Otravă mi-a spus atunci că unele dintre cele mai vizionate chestii pe YouTube sunt filmările unor desfaceri de ouă de ciocolată Kinder. Un-fucking-believable! În poză, la finalul articolului, am pus unul cu 622 de milioane de views în doi ani, de când e postat. Există, în p… mea și un canal cu astea la care să te abonezi ! (REALITATE)
Discuția despre viral am avut-o iar săptămâna trecută cu Dragoș Bucur. Vorbeam despre promovarea online pentru Două Lozuri, film care se lansează în Octombrie, în cinema. I-am povestit și lui despre vizualizările Kinder. Omul s-a crucit și mi-a spus „îțidai seama câți imbecili sunt pe lumea asta?”. I-am dat dreptate, căci de exemplu cel cu 622 de milioane de vizualizări în doi ani, are 45 de minute. „Nu mă consider vreo inteligență peste medie, dar chiar să stau să urmăresc chestia asta este de neimaginat”, a continuat el și ne-am despărțit căzând de acord că viralul este o chestie de noroc.
Am plecat de acolo și mi-am imaginat apoi că milioanele de vizualizări sunt făcute de copii și nu de retarzi. Apoi că acei copii sunt copii care n-au văzut și nu și-ar permite oricum să deschidă cu mâna lor un astfel de ou de ciocolată. (PERSPECTIVA)

#vis #realitate #perspectiva

P. S. Anul ăsta aș vrea să dăruim fiecare un ou de ciocolata unui copil care nu și-l permite. Poate scade și ritmul vizualizărilor acelor cretini de pe YouTube. Eu încep cu cei 36 ai mei de la orfelinat și am să vă postez acest video.

image

2 comentarii

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Femei de 10 pe Facebook