Frumusețe

Ochii căprui… fură inima oricui!

Lectura prezentului articol le va aduce în al nouălea cer pe posesoarele de ochi căprui. Pe lângă faptul că ochii căprui au un farmec estetic aparte și sunt capabili să dezvolte o puternică forță de atracție față de persoanele de sex opus, iată că cercetările au demonstrat că posesorii de ochi căprui se remarcă prin trăsături de caracter deosebite. Este posibil ca acest lucru să fie legat de prezența unor anumite gene, care nu influențează numai culoarea ochilor, ci și caracterul stăpânului lor. Iată câteva informații interesante, publicate de site-ul misstits.ru :

Oamenii cu ochi căprui sunt , de regulă, oameni deschiși care îți câștigă repede încrederea, spre deosebire de cei cu ochi albaștri. Cei cu ochi căprui sunt ființe extrem de sociabile, au mereu lume multă în jur și se bucură de mulți prieteni, care sunt bucuroși să-i sprijine în tot și în toate. Ceea ce este minunat! Energia, spiritul de inițiativă, sensibilitatea și curiozitatea persoanelor cu ochi căprui sunt impresionante.
Grație înclinației lor spre empatie și spre un comportament social sănătos, oamenii cu ochi căprui își găsesc cu ușurință un serviciu pe placul lor și obțin nenumărate succese în sfera profesională. Ei sunt capabili să găsească o cale către sufletul oricui.. Doar se știe, comunicarea este atât de importantă!..image

Psihologii sunt de părere că bărbații cu ochi căprui sunt mult mai emoționali decât ceilalți. Ei sunt capabili să-și ințeleagă femeia iubită, suferă alături de ea și îi vor rămâne alături până în ultima clipă.
Femeile cu ochi căprui – sunt ființe cu un suflet mare, sunt pline de dragoste și extrem de deschise. Ele sunt gata oricând să-ți sară în ajutor și fac totul pentru ca celor apropiați să le fie bine, indiferent de sacrificiile pe care le presupune acest lucru.
Oamenii cu ochi căprui trebuie însă să fie foarte prudenți. Bunătatea, sinceritatea – sunt trăsături minunate, însă există destui oameni care ar putea profita de pe urma lor. Nu trebuie să lăsați pe nimeni să vă încalece!
Fiind buni cu cei din jurul nostru și având o relație bună cu aceștia, noi ne demonstrăm de fapt forța. Cei care nu reușesc acest lucru, interpretează bunătatea noastră ca fiind o slăbiciune și se grăbesc să profite de pe urma noastră.

Fii așadar foarte atentă la oamenii din jurul tău!


 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.