Frumusețe

Cum să părem mai tinere? Iată două lucruri pe care trebuie să le facem înainte de a ne machia, pentru a ne ascunde ridurile

 

Un machiaj corect făcut ne ajută să “dăm jos” de pe chip câțiva anișori. Cu toate acestea, unele femei uită că, înainte de a se demachia, trebuie parcurși câțiva pași obligatorii. Si, in consecință, acele femei ajung să arate mai bătrâne chiar decât sunt, iar ridurile..nici vorbă să fie ascunse sub machiaj. 

Expertul în make-up Sarah Amelia Fogg a povestit ce anume trebuie făcut, înainte de a ne machia. Doi pași simpli, care nu vă vor consuma mult timp și eforturi, vă vor ajuta să ascundeți ridurile  și să mascați imperfecțiunile pielii – scrie Express. 

Potrivit vorbelor sale, pielea trebuie pregătită pentru machiaj. Experta le sfătuiește pe reprezentantele sexului frumos să-și curețe fața cu un exfoliant ( un scrib fin) , după care este necesar să ne hidratăm pielea cu ajutorul unei creme adecvate.  Ca urmare a acestor operațiuni, machiajul se va așeza mult mai frumos pe chipul nostru. 

   Altminteri, fondul de ten se va dispune neuniform pe fața noastră si toate imperfecțiunile acesteia se vor observa de la o poștă. În același timp, experta Sarah Fogg le-a atras atenția femeilor să nu renunțe niciodată la baza pentru machiaj. Aceasta fixează mult mai bine machiajul pe fața noastră. 

     A arăta mai tinere decât suntem – reprezintă dezideratul fiecărei femei. Iar acesta poate fi atins cu ajutorul machiajului. Atenție însă că acesta, incorect făcut, poate avea un efect invers celui scontat. 

profile.ru  

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.