Copii și tineri Poveștile unui copil

Crimă la țărm. Roman ( continuare)

Capitolul 7
În Statele Unite, domnul Alexander, care ajunsese la americani împreună cu Sarah și echipa de poliție, a plecat acasă la vărul ei, domnul Derek Alison, unul din milionarii din Los Angeles. Ajunși acolo, Sombra, valetul lui Derek le deschise ușa și îi întâmpinară în sala de primire a oaspeților. Derek își făcu apariția din dormitor: – Așa, Sarah! Vii cu poliția în vila mea! Bravo, bravo! – Lăsați cearta, spuse apăsat domnul Alexander. Am venit cu scopul de a te întreba despre moartea lui Max Jonhatan. Calculatorul lui e la tine? – Sarah, ce zice ăsta, Max a murit? -Da, Derek, de aceea suntem acum la tine, fiindcă el avea un calculator înainte să moară, care a dispărut și a fost detectat în Los Angeles. Este la tine? – Nu știu despre ce vorbești! Eu am propriul meu calculator, ce să fac cu al lui, și-apoi ce naiba, insinuezi că l-am omorât pe Max?

Capitolul 8
– Poate! Ce ai de spus în apărarea ta? – Că sunt nevinovat! – Sarah? – Mă rog, ce-i domnule Alexander? – Punctul roșu a reapărut pe hartă. Derek nu minte! Calculatorul este folosit de altcineva. Derek, dă-ne o listă cu suspecții de crime cei mai cunoscuți și șireți din Los Angeles! – Imediat domn milițian! – Auzi, nu trăim în anii 80 ai țărilor comuniste. Sunt polițist, nu milițian! – – – Cum zici tu, domn milițian! Alexander își izbi de trei ori capul de perete în timp ce Sarah primi lista cu suspecții de crime, locuințele lor și abilitățile fiecăruia de a ucide. – Hai să mergem, zise Alexander. – Bine, pa, Derek! – Pa, Sarah, și mult noroc! – Să fie.
Sarah și Alexander citeau lista suspecților de crime:
Andree Lector- Strada Vizer, nr 44 – înjunghie în gât Zara Leclin- Strada Vener, nr 2- împușcă în apendic Brazil Heghenson- Strada Cupadelmy, nr 4 – înjunghie în inimă Steuard Locnest- Strada Vizer, nr 42- înjunghie în coastă
– Sarah, nu-i ceva ciudat? – Ce? – Doi criminali stau pe aceeași stradă, la două case distanță! – Mai bine să mergem la cel care înjunghie în inimă să aflăm informații.
Capitolul 9
Au bătut la ușă. Domnul Brazil le deschise: – Ei, da, holla! – Holla. Hablas ingles? – Da! Ce e? – Unde ai fost pe data de 9 mai? – În vacanță cu copiii în Italy! – Bine! Mă duc la toți vecinii tăi! – Si! – Doamnă Rita? – Da! – Domnul Brazil a fost pe 9 mai în Italia? – Da, cu soția și copiii dânsului! I-am însoțit la aeroport și i-am uracat în avion! – Da, bine! – Alexander, un nou punct roșu! Se uită pe calculator.
Trecând la cei doi bărbați care cu ceva timp în urmă stăteau la o terasă, acum sunt la niște birouri la care iar umblă pe calculatorul cu punct roșu! – Lele verde siminoc, omul bun n-are noroc! – Mai taci! N-am chef de glume! Hai să ne terminăm treaba pe calculatorul ăstuia! – Cu mine nu trebuie să vorbești așa. Știm noi ce știm! Fără minciună. Calcultorul e al… – TACI! Vine cineva! – Domnule director, aveți un mesaj! – De la cine? – De la Brazil Heghenson!
( Va urma)

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.