Sănătate

Oare de ce medicii țin acest lucru în secret? Scapă de monturi printr-o metodă naturală!

Bursita este o problemă cu o mare răspândire în rândul femeilor. Aceste depuneri de săruri devin foarte dureroase, în momentul în care purtăm încălțăminte necorespunzătoare. Chiar dacă , în aparență, problema nu este atât de gravă, ea ajunge să ne influenteze în mod hotărâtor calitatea vieții.
Mulți spun că unica rezolvare este…cuțitul! Însă dacă nu sunteți adepta intervențiilor chirurgicale cu orice preț, vă vom propune, in cele ce urmează, o alternativă 100% naturală și extrem de simplă:

CEAIUL DIN FRUNZE DE DAFIN

Puneți o lingură de frunze de dafin mărunțite în 300 ml apă. Fierbeți timp de 5 minute, apoi turnați ceaiul într-un termos. Lăsați-l peste noapte. Dimineața, strecurați-l. Beți, cu înghițituri mici, pe durata întregii zile. Nu trebuie să-l beți dintr-o dată! Repetați această procedură timp de 7 zile. Faceți pauză o săptămână, după care reluați. Probabil că veți simți nevoia să urinați mult mai des – aceasta semnificând faptul că sarea din organismul vostru stimulează activitatea vezicii urinare. Ceea ce este firesc.
Primele îmbunătățiri le veți simți după primele 10 zile. Mai mult, vă va dispărea și durerea sâcâitoare din articulatii. În două luni, bursita dvs va fi o simplă amintire!

 

 

Sursa: tutkryto.su

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.