Modă

Cele mai trendy tricouri, în 2017

 

Tricourile sunt, se știe, cele mai comode și universale obiecte vestimentare. Grație diversității de modele și culori,ele au devenit o amenințare serioasă la adresa bluzelor și a cămășilor.
Designerii nu ocolesc deloc zona tricourilor. Dimpotrivă, ne propun, în fiecare sezon, noi și noi modele. Si, pentru că tot vine vara, și pentru a fi și voi în trend, iată mai jos recomandările specialiștilor , în materie de tricouri, pentru 2017.


Ce anume dictează moda?

Designerii se referă, în primul rând, la stil. Tricourile au încetat să mai fie o componentă exclusivă a ținutelor sport.
Mai concret :
• lungimea ” maxi” este recomandată. Tricourile largi se potrivesc oricărei femei, iar caracterul sexy este dat de adâncimea decolteului . Printurile cele mai actuale sunt portretele și printurile cu înscrisuri. Dar trebuie să găsiți ceva original și…feriți-va de tricourile care au inscripționate denumirile unor mari branduri! E bine să combinați aceste tricouri cu colanți sau cu blugi skinny, dar și cu fuste sau șorturi. Pentru accent, le puteți accesoriza cu o curea.
• moderne vor fi în continuare și tricourile mulate. Important este aici decolteul. El poate fi în V , rotund, cu guleraș sau ușor drapat. Stiliștii nu recomandă în niciun caz tricourile prea scurte , „cu buricul la vedere”. Acest lucru le vizează inclusiv pe domnișoarele care arată impecabil!
• „Polo”. La început acest tip de tricouri au fost exclusiv ale bărbaților, dar cu timpul si -au făcut loc și în garderobele femeilor. Acest stil al anilor ’60 a revenit și se menține și astăzi. Mai mult, designerii ne permit să purtăm tricourile polio nu numai cu blugi, ci și cu fuste sau pantaloni office.
• „La pachet”. Aceste combinații au mai fost cândva la modă. Designerii sugerează combinarea tricoului cu helanca, cu camașa sau cu bluzele și vă recomandă să nu vă fie frică de astfel de experimente!

Vara este anotimpul culorilor, de aceea tinutele de vară atrag atenția deseori prin culorile lor stridente.

O variantă mereu câștigătoare o reprezintă, în continuare, culorile alb, gri și bej, care sunt ușor de combinat. Cele dintre voi care preferă culorile mai „zemoase” , pot opta pentru cyclame, galben, verde sau albastru. La fel de în vogă sunt și culorile: lavandă și roz pal. Astfel de tricouri se asortează bine cu fustele lungi până-n pământ.

Legat de printuri, sunt recomandabile : anime, etno și tematica marină.

Materialul corect

Stiliști recomandă țesăturile naturale, în care corpul poate să respire. Dar trebuie să admitem că și viscoza poate fi de efect, ea poate genera o tentă de lejeritate și romantism.

Una din cele mai curajoase tendințe ale acestui sezon o reprezintă tricourile din dantelă și țesături transparente. Dacă sunteți firi temerare, alegeți astfel de tricouri!

Modelele atât de diverse ale acestei veri ne oferă o gamă largă de unde ne putem alege,fiind sigure că vom fi „în trend”! Fiți curajoase și profitați de culorile vii ale verii!

 

Sursa : brjunetka.ru

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.