banner marshal garden
Modă

Cum să te îmbraci, când mergi la întâlnire? Iată 5 reguli obligatorii!

 

Hai să vedem dacă am ghicit : tocmai te-a invitat, la întâlnire, bărbatul viselor tale și ai intrat in panică, nu-i așa? Stai calmă! Așează-te o clipă, reglează-ți respirația, obișnuiește-te cu ideea, iar apoi hai sa ne gândim cum o să te îmbraci.

Ține minte întotdeauna : orice întâlnire este, de fapt, contactul a două personalitați diferite. Și, ce este important, în această situație? Este faptul că trebuie să fii tu însăti, în proporție de 100 la sută. Și să te simți sigură pe tine. Iar pentru asta, ai nevoie de o ținută stilată și modernă. 

  • Alege ținuta, în funcție de locul întâlnirii. Te-a invitat la teatru? Veți merge, poate, la restaurant? Uită de jeanși și de puloverele lălâi. Îmbracă ceva mult mai clasic și mai sobru. Poți opta  chiar și pentru o rochie cocktail, ceva mai sexy. Dacă mergi la film sau la un cincert de muzică pop-rock , poți alege ceva mult mai confortabil.pastedGraphic.png
  • Rămâi tu însăți. Important este să nu încerci să arați altfel decât ești. Desigur, îți poti scoate in evidență atu-urile și masca defectele. Însă, dacă in viața de zi cu zi, urăști rochiile, nu te chinui să te imbraci în rochie, la întâlnire. Poți să arăți elegantă și sexy chiar și purtând  pantaloni clasici.