Frumusețea femeii Diamond Modă

Sunt eu, adolescentul tău…

Și vreau să-ți spun ceva, dar m-ai găsit ascultând muzică pe net in loc să învăț și te-ai supărat și țipi la mine…

Da, așa e, poate, am greșit, dar nu mă ajuți când țipi la mine… Aud ce spui, dar nu înțeleg nimic. De frică. M-ai blocat cu țipetele tale și nu am curaj să iți răspund. Dacă nu mi-ar fi atât de greu, ți-aș spune cât de mult te admir că esti puternică, că știi ce vrei și pentru tine și pentru mine. Stiu că tu mă poți ajuta… Și știu că faci eforturi să înțelegi ce se întamplă și să nu mă compari cu tine, când erai de vârsta mea sau cu alți copii din generația mea. Pentru că eu sunt UNIC.

Știu că vrei să imi dai libertate, dar ți-e teama să nu imi frâng aripile in zborul către împlinirea viselor mele, trăind experiențele mele, așa cum aleg eu să le trăiesc. Avem teze, in curând avem examene… Presiunea pe care o simt vine din toate părțile și mă simt copleșit. Vreau să am rezultate bune, ca să te văd fericită, dar eu nu sunt aceste rezultate, eu sunt copilul tău, astăzi, adolescentul tău, care poartă in sine un amestec imens de sentimente contadictorii și ar vrea să-ți vorbească despre ele. Sau, poate nu acum…Ești obosită și nervoasă, le ai și tu pe-ale tale…Dar nu înceta să îmi colorezi viața cu înțelegere și acceptare, ascultă-ți inima care mă iubește și nu pe cei care se grăbesc să ne judece…

Luați cu voi in weekend-urile de vară, bucuria de a trăi și construiți relații puternice cu cei pe care îi iubiți. Valoarea lor nu e măsurabilă, ele sunt însă punct de sprijin când e greu. Azi pentru ei, mâine, poate, pentru voi.

Chiar dacă vine vara, noi vă așteptăm cu drag să vă ,,colorați “cu lenjeria fără cusături de la Diamond.

Rubrică susținută de: