Sănătate

De ce trebuie să faci sex în fiecare zi?

Multe perechi, odată cu trecerea timpului, încep să neglijeze relațiile intime. Acest lucru este cât se poate de nociv.

Frecvența cu care partenerii întrețin raporturi sexuale depinde de etapa în care se află relația lor. Dacă se află la început și dragostea lor e în vâlvătăi, atunci nu e nicio problemă. Dacă însă partenerii sunt impreună de câtiva ani, încep sa neglijeze raporturile sexuale. Și iată unde greșesc:

1.Apropierea intimă.
Mulți consideră sexul ca fiind în primul rând un mijloc de a-și satisface necesitățile, dublat de o stare de bine. Trebuie însă reținut că apropierea dintre parteneri nu înseamnă numai contact fizic , ci și încrederea în acesta și dorința de a experimenta noi tipuri de emoții. În timpul sexului partenerii se descoperă și devin mult mai apropiați.
2. Elixirul tinereții
Cercetările au demonstrat că acei oameni care întrețin raporturi sexuale de câteva ori pe săptămână, arată în medie cu 12 ani mai tineri decât colegii de generație care se abțin de la sex. E simplu de explicat : în timpul sexului regulat în organismul femeii și în al bărbatului produc testosteronul și estrogenul – care ajută organismul să arate mai tânăr.
3. “Centru de fitness”
Pentru cei care au ratat o ședință la sală, avem o veste bună: o partidă de sex poate înlocui exercitiile fizice și vă ajută să eliminați caloriile în exces.
4. Leac împotriva infarctului
Oamenii de știință susțin că pentru a preveni bolile de inimă și a preîntâmpina infarctul, trebuie să faci sex cel puțin de două ori pe săptămână.
5. Аntidepresiv
Poate nu știți, dar făcând sex, luptați împotriva stresului și chiar a depresiei. De ce să bei tablete, dacă te poți vindeca pe cale naturală și încă într-un mod atât de plăcut?
Sursa : hochu.ua