Ea și El

O mireasă a citit în locul jurămintelor, mesajele de trădare ale viitorului soț

Cu o seară înaintea propriei nunți, o femeie a descoperit o serie de mesaje, de la un număr necunoscut, care dezvăluiau viața dublă a bărbatului care avea să îi devină soț. Aceste mesaje aveau să îi întoarcă lumea cu susul în jos. Modul în care a ales să se răzbune, a fost cu totul neașteptat.

În mijlocul petrecerii organizate cu prietenele sale, telefonul viitoarei mirese a început să vibreze. Era convinsă că erau mesaje de felicitare. Dar… surpriză… de la un număr necunoscut a primit o serie de screenshot-uri care îl prezentau pe iubitul ei în ipostaze compromițătoare, alături de o altă femeie. Imaginile au fost însoțite de următorul mesaj: ”Eu nu m-aș căsători cu un astfel de bărbat. Tu?”

A urmat un schimb de mesaje, femeia a încercat să pună lucrurile cap la cap și nu îi venea a crede cât a fost de naivă. Prietenele au sfătuit-o să anuleze imediat nunta, dar femeia a avut un alt plan. A lăsat lucrurile să se desfășoare așa cum planificaseră inițial cu iubitul său, dar în schimbul jurămintelor, ea a citit, în fața rudelor și prietenilor mesajele incriminatoare. Apoi s-a adresat mulțimii: ”Astăzi nu va avea loc nicio nuntă. Se pare că bărbatul ales nu este cel care credeam eu că este. Vă mulțumesc tuturor pentru prezență, vă iubesc și oricât de cumplit este acest moment, mă bucur că sunteți aici, alături de mine. Nu va urma o petrecere cu ocazia nunții, dar va fi sărbătorită sinceritatea și iubirea adevărată”. În ciuda faptului că bărbatul visurilor ei s-a dovedit a nu fi ceea ce își închipuia ea, mireasa, proaspăt rămasă singură a spus că a fost o ”nebunie” de petrecere.

Sursa: educateinspirechange.org

Femei de 10 pe Facebook