Ea și El

O femeie puternică nu insistă. Pleacă, în momentul în care se simte nedorită

femeie

Cred că orice femeie a trecut printr-o astfel de experiență cu un bărbat:

Întâlnești un bărbat. Îl placi și se pare că și el te place. Te îndrăgostești de el și crezi că te vei căsători cu el. Dar el își dă seama de ce se petrece în mintea ta și vrea să dispară de pe fața Pământului. Te părăsește, iar tu speri că se va întoarce, într-o bună zi. În astfel de momente, apare frustrarea și ai vrea să mergi la el să îi spui ce fraier a fost să te părăsească. Dar nu trebuie să faci lucrul acesta. Nici să îi trimiți mesaje. Probabil că regreți timpul, energia și speranțele risipite, în zadar. Ai fi putut petrece acel timp cunoscând alți oameni, călătorind sau făcând orice altceva îți făcea plăcere. Chiar dacă erau numeroase semne, fata oarbă, îndrăgostită nu a vrut să le vadă. Timpul nu îl poți da înapoi dar poți să nu îți mai dorești un bărbat care nu te dorește. Viața este prea scurtă pentru a-ți pierde capul după un bărbat care nu merită.

Nu uita: o femeie puternică nu imploră pe nimeni. Ea pleacă când simte că nu este dorită. 
Un bărbat nu este interesat de tine dacă:  

– Se poartă ca și cum nu îi pasă de tine  

Cei mai mulți bărbați sunt ușor de citit. Trebuie doar să îi urmărești cum se poartă și vei afla adevărul. Dacă se poartă ca și cum nu i-ar păsa de tine, înseamnă că nu îi pasă. Și nu ar trebui să îți pese nici ție de el.

– Nu face niciun efort pentru a te vedea  

Dacă un bărbat își dorește să te vadă, va face tot posibilul să te vadă. Dacă începe să găsească scuze, este cazul să cauți alte variante.

Nu te grăbi să te implici într-o relație până nu găsești un bărbat care te iubește cu adevărat și căruia îi pasă.

Sursa: positivethingsonly.com