Ea și El

Nu te respectă? Iată 9 lucruri pe care nu trebuie să i le permiți niciodată!

 

Atunci când doi oameni încep să-și construiască o relație ( și cu atât mai mult o familie) , ei își promit unul altuia dragoste și respect. Iată însă niște semne care denotă lipsa de respect și la care trebuie să fiți foarte atente. 

  1. Observați că își petrece mai tot timpul stând cu nasul în telefon  

Telefonul nu trebuie să devină niciodată mai important decât timpul petrecut cu tine. Altfel , se poate spune că indirect, partenerul tău îți transmite : “ Iartă-mă, dar mi-e mai bine cu telefonul decât cu tine”. 

2. Prietenii lui știu mai multe decât el chiar și decât tine

Nu trebuie să fiți doar iubite, ci și prietene. Dacă ești cea care află ultima despre evenimentele importante din viața lui, înseamnă că nu reprezinți o prioritate despre el. 

3. Nu-ți face niciodată cunoștință cu cei pe care-i întâlniți în drumurile voastre. 

Te lasă pur și simplu să stai lângă el și să astepți până termină de vorbit, în loc să spună “Ți-o prezint pe soția/iubita mea…”

4. Nu-ți recunoaște meritele.

Atunci când îți respecți partenerul, îi respecți și izbânzile. Dacă el nu se mândrește cu realizările tale, înseamnă că nu dă doi bani pe tine și pe idealurile tale. A respecta nu înseamnă a invidia, ci înseamnă  a spune “Bravo, draga mea, sunt mândru de tine!”

5. Îți ascunde ceva

Una din fațetele respectului față de partener este și aceea de a avea încredere în el, de a fi deschis și cinstit. Dacă are secrete față de tine, mai mici sau mai mari, înseamnă că îți ascunde ceva. Înseamnă că vrea să dețină controlul, ceea ce înseamnă lipsă de respect. 

6. Nu te susține niciodată.

Respectul presupune ca să fii mereu de partea partenerului tău,necondiționat, doar pentru ca tu știi cel mai bine ce om minunat este. Dacă el nu te susține sau, dimpotrivă, te critică tot timpul sau  chiar te umilește, asta numai respect nu se poate numi! 

 7. Pagina lui de Fb este plină de mesaje superficiale. Postările, fotografiile și prietenii oferă indicii prețioase ale respectului său față de tine. Cochetarea cu diverse dive, postările  cu dublu sens etc sunt cel putin suspecte. 

8. Nu e deloc politicos cu rudele tale și nici cu prietenii tăi. El nu e obligat să-i iubească pe toți, dar trebuie să-i trateze cu respect, demonstrând astfel că te respectă pe tine. 

9. Pentru el sunt importante cu totul alte lucruri decât pentru tine. Nu-l interesează valorile tale, interesele și problemele tale. El nu ia parte la viața ta, lucru care cu siguranță te întristează și care inseamnă, de fapt, lipsa respectului față de tine!

Sursa : soulpost.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate