Ea și El

Nu te mărita dacă nu ai făcut următoarele lucruri!

womenshealthmag.com

De bunăvoie și nesilită de nimeni! Nu spune Da până nu bifezi fiecare punct din cele ce urmează! Înainte de a întocmi lista invitaților la marele eveniment, specialiștii recomandă o serie de lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă înainte de a se căsători.

Foto: www.womenshealthmag.com
Foto: www.womenshealthmag.com

Mergi la o ”întâlnire oarbă”

Este unul din acele lucruri pe care orice femeie trebuie să îl facă, măcar o dată!

Află ce te excită! 
Ai nevoie de ajutor ca să îți identifici punctele sensibile? Joacă-te cu un vibrator, urmărește filme porno sau ambele. Experimentează cu parteneri sexuali diferiți până îți dai seama ce îți place cel mai mult și nu ezita să spui direct: ”Îmi place când…”. Va aprecia faptul că ești directă.

Construiește-ți viața care îți place până apare partenerul visat

În acest mod, când El va apărea, vei fi deja pe picioarele tale. Nu vei depinde de el și te vei putea bucura de iubirea voastră.

Foto: www.womenshealthmag.com
Foto: www.womenshealthmag.com

Întocmește o listă cu 5 calități obligatorii pe care trebuie să le aibă partenerul tău

Dacă bărbatul cu care ieși nu îndeplinește aceste cerințe, iar pentru tine sunt importante, atunci este timpul să reevaluezi relația înainte de a face o mare greșeală.

Învață să petreci timp singură fără să te simți stingheră

Ai nevoie de ajutor? Încearcă să iei cina singură, o dată pe săptămână sau rezervă-ți o seară pe săptămână, doar pentru tine. Vei avea ocazia să faci exact ceea ce îți dorești. Simțindu-te bine cu tine este foarte important. Înseamnă că nu ai nevoie de altcineva pentru a te simți împlinită și nici nu îl obligi pe partener să joace rolul de entertainer. Pe de altă parte, îți încurajezi iubitul să își vadă, la rândul lui de pasiunile pe care le are.

…dar acordă timp și spațiu pentru o relație de iubire 

Foto: www.womenshealthmag.com
Foto: www.womenshealthmag.com

Stabiliți cum vă veți organiza din punct de vedere financiar

Dacă până acum te-ai descurcat și organizat singură cu banii, în momentul în care ai întâlnit bărbatul alături de care vrei să îți petreci restul vieții trebuie să te gândești cum să împarți și conturile bancare. Discută problemele financiare de la început ca să știi cum stau lucrurile din capul locului.

Fii corectă când vă certați 

Vorbește cu logodnicul tău (mult) despre viitorul comun

Veți lucra amândoi? Unde veți locui? Veți avea copii? Sunt aspecte importante care trebuie discutate înainte, nu după!

Sursa: www.womenshealthmag.com

Uscatoare rufe