Ea și El

Au început târgurile dedicate evenimentelor speciale din viața unui cuplu, nunțile.

Deja vorbim de nunta anului 2017, care este o nuntă modernă, inspirată de stilul de viață al mirilor, de dorințele lor, de aspirațiile lor, de spiritul liber și curajul de a ieși din tipare. Tendința este de a avea o nuntă relaxată, dar care în același timp să satisfacă cele mai fine exigente. Iar Hotel Marshal Garden 5* este alegerea firească, având în vedere faptul că se înscrie perfect în aceste noi tendințe. Culori calde, lumină din belșug, spații generoase, terase largi pline cu flori și arbuști naturali, aranjamente speciale, mobilier elegant, preparate delicioase, băuturi rafinate, candy bar, fântână de ciocolată, bar de fructe proaspete, photo corner, o cameră de cazare în noaptea nunții… Și mai presus de toate, o echipă dedicată, plină de pasiune pentru ceea ce face.

panoramic-4“Nunțile sunt o provocare. Trebuie să fim alături de miri, să le înțelegem personalitatea și să venim întotdeauna cu idei noi, cu tematici noi, care să li se potrivească. Și niciodată nu trebuie să uităm că trebuie să ne încadrăm într-un buget. Iar pentru aceasta am creat pachete speciale pentru nunțile de duminică, cu o reducere de 12% față de oferta standard. Totul este conceput astfel încât să venim în sprijinul celor care își doresc o nuntă organizată eficient, dar mereu elegantă și sofisticată” ne-a declarat Ana-Maria Moanta, Marketing Director al Hotelului Marshal Garden.

În cadrul hotelului sunt două saloane în care se organizează nunți. Ballroom Panoramic, cu o suprafață de 500 mp, este o locație deschisă, luminoasă, în care domină culoarea liliacului. Aici se încadreaza perfect mesele rotunde, decorate festiv, ce crează un ambient unic pentru tema preferată a mirilor. La etajul 6 al hotelului, oferind o priveliște care te inspiră, se află Restaurantul Marshal Garden. Este o locație deosebit de prietenoasă și de caldă.

terasa-panoramic-1Astăzi, avem alături două fete rafinate, care au realizat aranjamentele florale și care sunt întotdeauna pregătite să creeze un decor special pentru nunțile noastre. Muuuuuulte idei la găsiți pe site-ul lor, inspirat numit “Prietene cu mireasa”. Iată ce ne spune Mia Lungu: “Deși a trecut un an de când am spus clar și răspicat “DA”, nu am renunțat la a fi mireasă. Este o stare de spirit pe care am ales să o păstrez. Pentru mine, înseamnă flori, zeci de idei și listuțe, rochii de vis, decoruri, oameni frumoși.”

fruit-bar-3Este important decorul, dar foarte importante sunt și meniurile. Acestea trebuie să fie savuroase și aranjate spectaculos în farfurie. Aperitivele sunt din cele mai diverse: mousse de pui cu ficăței și caise confiate, prosciutto melone, crevete jumbo cu avocado și cirese Maraschino, coșulețe de somon cu crudități, pate de ficat în barot de fistic și multe – multe altele. Peștele poate fi de la șalău, la somon, dorada sau lup de mare, cu felurite garnituri. Nicio nuntă nu este nuntă până când nu se servesc sarmalele, pe care cei mai mulți le preferă preparate în stil tradițional. Și la felul principal, Chef Sandu Carpen se întrece pe sine, oferind rețete variate: medalion de porc cu sos de vin roșu, piept de rață cu ciuperci în sos franțuzesc de cognac, cotlet de vițel caramelizat, mușchi de vită pe piatră încinsă. La sfârșit, tortul miresei reprezintă punctul culminant al unei mese de excepție. Iar totul este acompaniat de un vin rafinat, al unei podgorii renumite.

In noaptea nunții, mirii au o cameră specială pentru ei, decorată cu petale de trandafiri. Și o șampanie pusă la rece…

panoramic-1Cei care își fac nunta la Hotel Marshal Garden au numeroase alte avantaje: invitații își pot alege felul principal, funcție de preferințe, mirii primesc o cină romantică la aniversarea primului an de căsătorie, beneficiază de reduceri importante la pachetele de lună de miere. Și pentru că a venit vorba despre luna de miere, aici trebuie să spunem câteva cuvinte și despre oferta agenției Marshal Turism, care include servicii inedite: vacanțe de lux în destinații exotice, croaziere, vizitarea unor orașe romantice, circuite istorice sau culturale, tururi culinare, aventură și adrenalină în stațiunile montane, pachete de realaxare la spa…

Și nimic nu ne place mai mult decât să vedem miri fericiți!

“Toți invitații au spus că am reușit să avem o nuntă perfectă. De asemenea, echipa ne-a fost foarte aproape și parcă ne citea gândurile, venind în întâmpinarea dorințelor noastre înainte să le exprimăm.” – ne-au declarat Georgiana și Mihail

Corina și Lucian s-au căsătorit în septembrie și iată ce mesaj frumos au transmis după petrecerea de nuntă: “Vrem să vă mulțumim pentru tot ajutorul dat în organizarea nunții noastre de vis. Totul a decurs perfect în ziua evenimentului, sala a arătat superb, mâncarea a fost excelentă iar serviciile au fost cu adevărat de 5 stele. De asemenea, vă mulțumim și pentru toate sugestiile date și pentru faptul că ați răspuns mereu prompt la toate întrebările pe care le-am avut. Cu siguranță vom recomanda Marshal Garden pe viitor, ca o locație minunată, cu oameni extraordinari.”

Pe toți cei care își caută acum locația de nuntă îi invităm să viziteze standul Hotelului Marshal Garden de la Târgul Ghidul Miresei. Astfel, vom avea ocazia de crea împreună detaliile unei nunți de vis, iar mirii noștrii vor înțelege de ce noi le spunem mereu: “Vei povesti că a fost altfel…”

 

marshal-garden

Uscatoare rufe