Experții în horoscoape asiatice susțin că Tigrul iubește carnea, din acest motiv preparatele din carne trebuie să fie vedetele meniului de Revelion. Totuși ei recomandă a se evita carnea de vânat și a opta pentru cea de pasăre. Aceasta poate fi făcută la cuptor, fiartă, prăjită. Cu cât mai multă carne va fi pe masa de Revelion, cu atât va fi mai “mulțumit semnul anului. Nu se recomandă brânzeturile picante, gustările coreene, peștele la cuptor. Sunt binevenite mâncărurile constrastante cromatic, in care alternează dungile deschise și închise la culoare.
La felul de bază este obligatoriu să fie asociată o garnitură. In acest caz, legumele sunt cele mai recomandate, fie că sunt înăbușite, fie fierte sau pregătite la grătar. Tigrul va aprecia garnitura în gama cromatică galben-portocaliu. Pentru a obține aceste culori, puteți folosi, în preparare, curcuma și șofran.
Pe lângă salatele tradiționale de Anul Nou, puteți foarte bine pregăti frigărui de pui sau pui la grătar, sau chiar să faceți un platou cu un mix de cărnuri. O rața prăjită sau o vită înăbușită în sos tomat, sunt de asemenea opțiuni de luat în calcul.
Astrologiinsusțin că Tigrul de Apă nu iubește peștele, de aceea , cei ce cred în horoscoape trebuie să evite să pună pe masa de Anul Nou pește și fructe de mare. Nici piftia nu are ce căuta pe masă, în noaptea dintre ani!
Sursa : soulpost.ru
Comentează