Amintiri din valiza LAMONZA Timp liber

Amintiri din …valiza LAMONZA. Episodul 265. Multumesc, LAMONZA! 

   

   

     Mâine se încheie călătoria noastră prin acest an , dar și călătoriile virtuale pe care vi le-am oferit, preț de 264 de amintiri. Le-a păstrat cu sfințenie, sub formă de fotografii, povești, senzații, arome, suveniruri materiale, minunata mea coechipieră în toate aceste colindări de lume : valiza LAMONZA. Cea care m-a însoțit, fidelă, în toate colțurile de lume, păstrând în buzunarele msale mărturiile emoțiilor pe care le-am încercat în pelerinările mele. Am realizat împreună, fără îndoială, cel mai lung serial de călătorii din virtualul presei românești.

A fost,  dincolo de un proiect publicitar derulat pentru o companie de prestigiu, bucuria mea de a rememora – pentru cei din jur și pentru mine însămi – frumusetile unei lumi la care profesia de jurnalist, dar și propriile vacanțe, mi-au oferit acces. 

Închei această minunată colaborare cu echipa de profesioniști de la LAMONZA , mulțumindu-le din toată inima pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o, de a-mi așeza amintirile sub numele brandului lor de succes și îi asigur că, de îndată ce pandemia îmi va oferi șansa de a-mi  relua hoinărelile prin lume, voi fi oricând gata să reluăm acest parteneriat! 

Mulțumesc, Mihaela Stoian – unul dintre cei mai performați , dar și sufletiști, directori de marketing, din câți am avut ocazia să cunosc în lunga mea experiență de jurnalist! 

Iar vouă, dragi cititori, vă doresc să nu conteniți niciodată a vă dori să cunoașteți “pe viu” lumea minunată în care trăim! 

 …iar dacă vreți să aveți locul ideal în care să vă păstrați amintirile, luați cu voi…o valiză LAMONZA!

Rubrică oferită de LAMONZA : https://www.lamonza.ro/