Ea și El

Nu ne plătiți în P!

Suntem in 2016 si femeia este egala bărbatului din toate punctele de vedere. Poate însă nu așa cum credeți voi. Cântărim la fel (câteodată chiar și la propriu) contăm la fel, nu suntem și construiți la fel. Ca relația dintre noi să funcționeze, trebuie să păstram un echilibru, un schimb echitabil.
Mereu noi vă vom proteja, vă vom deschide ușa, trage scaunul, oferi sacoul cand vă e frig, vom avea grijă să nu vă fie foame sau sete și alte detalii. Sau cel puțin  așa  ar trebui. Unii bărbați chiar fac mai mult, își întrețin cel puțin parțial femeia, altii le copleșesc cu cadouri, atenții și atenție. Nu e anormal, dimpotrivă. E rolul nostru, al bărbaților, ne place, ne e confortabil. Mă-ntreb însă câteodată dacă voi, tipelor, vă asumați și voi chestia asta. Dacă încercați să echilibrați balanța de care vorbeam mai devreme. Hmm? Adica cum contrabalansați grija noastră? Să vă spun un secret: nu ne plătiți în …sex. Voiam să zic p… dar nu mă lasă Marina cuvinte d’astea cu “p”. Nu ne plătiți în P, nu suntem așa disperați. Așa nesexați. Ați ghicit, nu mă lasă Marina nici cuvinte cu “f”. Știu că-n ultima vreme în asta v-ați specializat, dar nu ajunge. Nu ne plătiți în P. Că o dăm în prostituție și apoi tot voi țipați că n-avem respect față de sexul frumos. Găsiți altceva, alt tip de grijă. Înțeleg că nu mai e la modă gătitul, spălatul, călcatul dar poate un masaj? Măcar o autorizație săptămânală pentru un club “cu băieții”. Merităm? Bine, de acord e plin de fete la masă, dar noi ne îmbătăm și uităm complet de ele, jur. Revin, încetați să fiți comode. Nu ne plătiți în P. Cel puțin nu în a voastră… Dacă aduceți o prietenă la ceas de seară,  atunci e cu totul altceva. O să vă adorăm ca pe niște zeițe ce sunteți și o să vă respectăm mai mult (să nu le credeți pe nenorocitele alea care vă spun altceva). Nu ne plătiți în P. Găsiți altceva și veți vedea că relația noastră va fi mult mai trainică. Zic, nu dau cu paru’. Încă.

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Hei Codin, te hotărăști si tu o data ce vrei ? Iti citesc articolele, sunt inspirate, sunt din realitate, si exprima exact cea ce sunteți voi bărbații : ambivalenta voastră si frica vostra de atașament, frica voastră de emoții si de autenticitate. V-ați făcut așa o idee cum ar sta treaba, din filmele siropoase si poate de la câțiva prieteni din jur, dar sunt atât de putini încât nu v-ați lămurit daca se poate, daca e real, daca exista, sau daca poate avea continuitate. Așa ca v-ați hotărât sa cereti fetelor, sex, mult sex, de toate felurile, si nu o sa enumăr, ca ai făcut-o suficient tu in toate articolele de pana acum, si nu pentru ca sunt o mironosița care nu spun lucrurilor pe nume. Imi plac cuvintele “murdare”, dar prefer sa le folosesc in intimitate, si de obicei este plăcut, așa ca nu o sa le spun aici. Si este bine ca le-ați cerut sex, nu zic nu, ca erau învățate de la mamele lor sa-si inhibe dorințele si sa confunde sexul cu vinovăția si o obligație pentru bărbați, nu o plăcere si pentru ele. Ca sa reiau de unde am rămas, voi ați cerut asta, sex, mult sex, numai sex, si pentru ca ați cerut asta fetele s-au conformat. Au învățat si ele de la voi ca asta funcționează. Sexul le face mai atrăgătoare, mai sigure pe ele, le da aceleași drepturi ca si voi, așa cum bine ai spus, nu va mai lasa sa ieșiți câștigători in aceasta lupta dintre sexe. Ce au învățat fetele de la voi? Ca emotiile va sperie, va pun pe fuga, si ca daca vreți masaj va duceți la saloane ca doar voi vreți calitativ, nu așa niște mângâieri pe spate, ca poate scapă si niște filling-uri pe aici pe acolo si ce sa faceți cu ele? Hmm, si acum ma întreb? Deci pentru sex oral va place sa plătiți, si evident vreți ce este mai bun, sa înțelegem ca masajul este moca, si fetele pot sa mai scoata si ele cate o emoție de pe unde le-au ascuns bine, in încercarea asta disperata de a ajunge la voi? In fine, ar fi bine sa va hotărați, pentru ca ele nu înțeleg prea bine ce vreți voi se pare, si o le ia așa cum le puneți. Curând o sa masculinizati toate fetele, urmand sa va plătească ele pentru o partida de sex. Așa ca fiți bărbați pana la capăt, asumați-va rolul de protector, cumpărați-le cadouri sau iubirea lor sau ce vreți voi, dați-le femeilor si câteva emoții, eventual ale voastre, ca sigur mai găsiți acolo daca veți cauta, si mai lăsați-le si pe ele sa v-o tragă cateodata, cu siguranța asta va va face si mai bărbați, nu va fie frica. Si daca tot vrei sa le spui secretul vostru ” tipelor” , încearcă cu ce va doriți cel mai mult, dar va e frica sa cereți. Sexul in trei este deja fumat, si nici asta nu e varianta reala, mai încearcă. ?
    Zic si eu nu dau cu parul.