Fii perfectă, eu te ajut Frumusețe

Valentina Pelinel naşte curând! Care sunt secretele pentru păstrarea frumuseţii după sarcină?


Viaţa poate fi, uneori, atât de imprevizibilă. Ai un vis, dar Dumnezeu îţi dă ocazia să ţi-l împlineşti mult mai repede decât te aşteptai. Cel de Sus şi-a pus-o pe listă, pentru ultimul an, pe Valentina Pelinel. În mai 2015, când ne-am întâlnit prima oară în emisiunea mea, nu credea că astăzi va mai avea atât de puţin până va aduce pe lume un copil. Atunci, simţea că ticăie ceasul biologic, dar deznodământul părea încă departe.

În ianuarie 2016, în a doua întâlnire televizată, gândurile Valentinei erau altele. Îşi dorea să treacă peste următoarele luni cu cât mai multă linişte – dacă se poate – şi să se pregătească cu cât mai multă atenţie pentru rolul de mamă. Acum o săptămână, în a treia şi ultima filmare înainte de naştere, am conchis: nu a avut deloc linişte în timpul sarcinii – din motive ştiute -, dar a trecut cu o putere aparte peste tot şi e o mămică pregătită!

Frumuseţea a fost mereu un punct forte pentru ea, aşa că nu este de mirare cât de mult s-a ocupat în timpul sarcinii pentru a arăta minunat acum şi după ce va veni pe lume fiul său.

Un ingredient al frumusetii sale, înainte de sarcină, este, aşa cum puteti descoperi chiar din declaraţiile ei, masajul, şi chiar cel cu o cremă extraforte pentru slăbire termo. A descoperit cu enormă plăcere această metodă minunată de a te feri de kilogramele în plus, de celulită şi de vergeturi. E o combinaţie minunată de alge iodate, camfor natural, mucozaharide, centella asiatică, castan de India, hamei şi săruri organice ale iodului.

 

Nu e un secret pentru nimeni, dragi mămici şi viitoare mămici, că produsele termo nu sunt recomandate în perioada sarcinii, aşa că, am schimbat, pentru următoarele luni, crema pentru varianta potrivită perioadei. Silueta Valentinei Pelinel a rămas în parametri optimi prin sport şi masaj. Iar cele 20 de kilograme le va da jos în acelaşi stil. Rapid şi sănătos.

Pelinel

Însă, pericolul apariţiei vergeturilor este acum foarte mare. Fluctuaţiile de greutate sunt un teren propice. Reţeta personalizata pentru Valentina a fost concepută acum trei luni!

Dimineaţa, poate începe cu o cremă extraforte pentru slăbire care îmi poartă numele! Are ulei de argan şi acid ialuronic, ulei de semințe de jojoba, cofeină, ceară albă, ulei de măsline, extract de frunza de viţă de vie, extract de aloe vera, extract de castan de India. Lasă pielea fina şi elastică, remodelează silueta şi atenuează celulita.

E nevoie apoi, dimineaţa şi seara, de o cremă extraforte de tonifiere pentru sâni şi corp non termo, pe bază de colagen, elastină şi mucopolizaharide.

Cea mai bună prietenă a mea în perioada sarcinii a fost însă o crema anticelulită şi antivergeturi cu iederă, despre care v-am mai povestit. Şi pe care o foloseam în fiecare seară. Iar după aceasta, e ideală folosirea unui ulei de tonifiere. Conferă epidemei fermitate şi tonifiere. Cu placentă hormonală, ulei de morcov, ulei de germeni de grâu.

Aş recomanda cu căldură şi folosirea unor fiole cu colastin. E un ser cu înalt conţinut de colagen şi elastină pentru tonifierea sînului şi reducerea vergeturilor. Se întinde ca o mască pe şolduri, burtică şi sâni şi după 20 de minute se înlătură.

VALENTINA, MULT SUCCES!!!

Rubrică susținută de :

sigla Ardes

1 comentariu

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate