banner marshal garden
Femei de 10

Nu îți mai irosi timpul!

Acorzi prea multă atenție tuturor, chiar dacă ei nu îți întorc aceeași apreciere. De fiecare dată când îți întorc spatele te întrebi de ce nu au văzut legătura specială dintre voi și de ce nu te-au iubit. Nu vrei să se întâmple așa, iar acesta este motivul pentru care, de fiecare dată, faci tot posibilul să fi cât mai aproape de cei dragi.

Dar trebuie să încetezi să repeți aceeași greșeală. Încetează să îți tot spui că, în adâncul sufletului, îi pasă de tine. Nu trebuie să cauți lucruri ascunse în spatele cuvintelor. Nu trebuie să cauți înțelesuri într-o inimă care bate pentru tine și care îți cunoaște valoarea. Nu vei realiza lucrul acesta până nu vei înceta să mai alergi după aprobarea persoanelor indisponibile.

Nu îl mai căuta dacă nu îți acordă atenție. Nu îți mai analiza sentimentele și nu îți mai irosi timpul dacă nu ești sigură de poziția lui. Încetează să îi mai trimiți mesaje disperate în care încerci să afli ce se petrece. El poate să pară interesat, dar dacă dispare din senin sau spune că nu își dorește o relație, trebuie să fugi.

Nu îi mai găsi scuze. Nu mai găsi scuze nimănui. Trebuie să înțelegi că dacă i-ar păsa de tine nu te-ar lăsa să aștepți, fie și cel mai mic gest de iubire. Dacă te-ar iubi, așa cum îl iubești tu, nu ar sta departe de tine. Dacă și-ar dori să fie cu tine, atunci ar fi. Restul, sunt doar scuze.

Să îl faci vinovat, nu îți folosește la nimic. Decât să te lamentezi sau să cauți scuze pentru nefericirea ta, ar trebui să îți conștientizezi greșelile și să înveți din ele. Petrece timp singură, descoperă cine ești cu adevărat și ce îți dorești de la viață. O dată ce ai făcut lucrul acesta, vei deveni o persoană mai bună și mai fericită.

Sursa: positivethingsonly.com

Femei de 10 pe Facebook