Femeia hai-hui

Obișnuită să șocheze, Madonna și-a împărtășit gândurile din cada de baie : “ Ne vom scufunda împreună..”  

 

Foarte multe din celebritățile planetei au recurs la autoizolare. Internetul a fost invadat de tot felul de postări ale acestora, prin care le povestesc fanilor lor cu ce se ocupă acasă. 

Un astfel de video a fost încărcat și de inventiva Madonna. În vârstă de 61 de ani, artista care s-a obișnuit să-și șocheze fanii cu atitudinea sa nonconformistă, deloc potrivită vârstei din buletin, a postat și ea un mic video…care a făcut…înconjurul lumii : dintr-o cadă de baie plină de petale de flori, artista și-a împărtășit gândurile despre pandemie…

“COVID-19 nu este preocupat de cât de bogat esti, cât de celebru, cât de simpatic sau destept, unde locuiești, câți ani ai, ce povesti ai putea să povestești. El ne aduce pe toți la același nivel și prin asta este atât de groaznic și totodată atât de măreț.
Este groaznic că a reușit să ne “niveleze” în mai multe aspecte. Dacă corabia se va scufunda, ne vom scufunda cu toții” — a declarat starul american.

Cu toate acestea, nu toți fanii săi i-au  apreciat postarea. Mulți au criticat-o pe Madonna pentru acest video, acuzând-o de ipocrizie.

“Dacă corabia se va duce la fund, oare chiar credeți că ne vom scufunda împreună, atăta timp cât dvs stati relaxată în baia dvs, iar în jur vă mișună servitorii? Eu vă iubesc, regina mea. Însă trebuie să fiți conștientă că in afara zidurilor reședinței dumneavoastră lucrurile stau mult diferit față de felul cum vi le imaginați dumneavoastră” – suna unul din commenturi. 

“Rămâneți în siguranță, dar fiți empatică si față de oamenii mai puțin privilegiați . Ati făcut un video absolut idiot. Trăiți într-o altă realitate. Încetați! Petale de trandafiri în cada de la baie..Doamne! COVID 19 face diferența, pentru că dumneavoastră vă puteți permite propriul aparat de  ventilație. Nu mai luați in derâdere această situație gravă, pentru Dumnezeu!” – a comentat un alt urmăritor. 

Dupa cum relatează presa, în aceste momente Madonna se află în autoizolare la Londra, îmoreună cu copiii și cu iubitul său Ahlamalik Williams. 

Sursa : spletnik.ru