Copii și tineri

Ne jucăm impreună, nu împotriva celuilalt!

Se apropie 1 Iunie și vreau să vă fac o propunere pentru alegerea cadoului perfect pentru copiii vostri dar și pentru linistea intreagii familii.

Trăim intr-o lume in care, încă de mici suntem invățați să fim competitivi iar mai târziu, la rândul nostru ii invățăm pe copii noștri cât de important este să fie mereu pe primul loc.

Aceasta competivitate vine la pachet insă cu foarte multă presiune. Ce se intâmplă dacă nu câștig, dacă nu sunt cel mai bun? Părinții nu mă vor mai iubi la fel de mult, fratele meu va fi lăudat și eu nu, vor râde iar toți de mine etc.  Sentimente de neputință, inferioritate, frustrare…

De câte ori nu ați incercat să vă jucați cu copiii dvs diverse jocuri de societate iar la mijlocul traseului, o săgeată care il cobora 7 căsuțe mai jos să declanseze o adevărată tragedie urmată de lacrimi care curgeau șiroaie? Iar in locul distracției și-au făcut apariția supărarea și conflictul de ambele părți.

Omul de afaceri Dimitris Vergitsis, părinte la rândul său a descoperit o soluție salvatoare. Jocurile de cooperare in echipă, un nou concept de jocuri, care a ajuns si in Romania datorită lui și a firmei pe care o conduce Sunny Games!

Jocurile Sunny games, dezvoltă spiritul de echipă, colaborarea, compasiunea, stimulează imaginatia copiilor, contribuie la consolidarea increderii in sine si a creativității lor, dar si abilitatile sociale, de colaborare și de a găsi soluții in echipă.

Jocurile de cooperare de la Sunny Games sunt ideale pentru aniversări, petreceri sau seri in familie, fiind destinate copiilor mai mari de 4 ani. Accentul se pune pe invățare, logică și nu in ultimul rând, pe distractie. Astfel, prin joacă și cooperare se dezvoltă diferite capacități precum: observarea, comunicarea, memorarea, dar mai ales lucrul în echipă și acceptarea tuturor ideilor din jur, dar și luarea unei decizii strategice gândite în amănunt. Aceste tipuri de board games pentru copii favorizează gândirea logică și găsirea strategiilor optime pentru fiecare situație în care sunt puși pe parcursul unui joc.

Jocurile Sunny Games se adresează vârstelor diferite şi fiecare are caracteristica lui. Jocurile cum ar fi Parado, Prinţesa şi Ochii Junglei au un element de fantezie foarte dezvoltat. Alte jocuri cum ar fi Muntele Everest, Nisyros şi Antarctica sunt o puternică provocare pentru a crea o strategie de echipă. În jocurile de memorie cum ar fi ZooMemo şi Constructorii de Case, jucătorii caută împreună cărţile potrivite exersându-şi memoria.

Studiile de specialitate au demonstrat că jocurile de cooperare reduc complexele de inferioritate, imbogățesc capacitatea de comunicare și sunt o strategie eficientă de dezvoltare a personalității.

Cunoscutul autor Alfie Kohn, renumit pentru prelegerile sale pe tema parentingului necondiționat spunea: ”Dacă vrem să creștem o generație în care copiii să poată invăța să lucreze împreună într-o echipă și nu unul împotriva celuilalt, atunci este recomandat să ii introducem jocurile de cooperare.”

In jocurile de cooperare nu exista notiunea de concurenta. Toata lumea castiga si toți se bucură de succesul echipei!

Important nu este rezultatul ci timpul petrecut impreună cu cei dragi!

Iar din partea prietenilor nostri de la Sunny Games primiți la comanda dvs un discount de 25% la jocurile de cooperare, prin aplicarea cuponului de reducere –printesa25.

Iată mai jos câteva din jocurile de cooperare pe care le puteți găsi pe sunnygames.ro

 

 

Publicitate