Ea și El

Mulțumesc pentru că mă iubești!

scrisoare

Dragostea este unul dintre cele mai puternice sentimente. Din fercire, toți avem în viața noastră oameni care ne iubesc cu adevărat. Ei ne oferă dragoste și sprijin în momentele de cumpănă. Aceasta este o scrisoare de mulțumire pentru toți cei care ne iubesc… 

Mulțumesc că ai fost tot timpul alături de mine. Mulțumesc că mă iubești într-un mod în care nu știam că iubirea există. Mulțumesc că nu m-ai lăsat să cred că iubirea este dureroasă. 

Mulțumesc că mă iubești cu adevărat. Mulțumesc că iubești fiecare parte din mine, inclusiv acele părți care mie nu îmi plac. Iubești tot ce eu urăsc la mine iar asta mă face să mă simt o persoană mai puternică. Mulțumesc că mă iubești atunci când eu nu am tăria să o fac. Dragostea ta m-a învățat că sunt valoroasă.  

Tu ești motivul pentru care dimineața mă trezesc cu zâmbetul pe buze și pentru care regăsesc frumusețea într-o floare sau în culoarea cerului dimineața. Dragostea ta m-a învățat să fiu recunoascătoare și să apreciez fiecare moment.  

Atitudinea ta pozitivă este molipsitoare. Mă simt plină de viață când ești în preajma mea. Faci ca fiecare zi să pară o aventură pe care abia aștept să o descopăr. Viața este o călătorie pe care doresc să o petrecem împreună. 

Mă ridici când sunt demoralizată. De aceea, nu mă mai tem să cad. Știu că vei fi întotdeauna alături de mine, orice s-ar întâmpla și mă vei ajuta să îmi îndeplinesc visele. 

Mulțumesc pentru că îți ceri scuze, chiar și când nu este vina ta. Îți pasă de sentimentele mele. Ești cea mai sinceră persoană pe care am întâlnit-o vreodată. Știu că îmi spui întotdeauna adevărul și apreciez lucrul acesta. 

Mulțumesc că mă accepți cu toate toanele și defectele mele. Nu mă tem să fiu eu însămi în preajma ta. 

Mulțumesc că mă iubești, întotdeauna.  

Sursa: positivethingsonly.com

Uscatoare rufe