Acasă la mine Raiul de acasă

Masa aranjată, musafiri așteaptă

Știu, se spune despre femei că aleg un produs după felul în care arată. Foarte bine că aceasta este prima condiție! Fără noi, lumea ar fi mai puțin frumoasă.

Cu aceste considerații în minte, trec repede în revistă câteva sfaturi valoroase despre cum alegem masa din dining. Dacă modelul vă place și mai și respectă caracteristicile de mai jos, luați masa acasă fără ezitare.

Înainte de a ieși pe ușă către magazinul de prezentare, măsurați zona destinată servirii mesei. Apoi, gândiți-vă de două ori la forma pe care doriți să o aibă: pătrată, ovală, rectangulară, rotundă. Veți opta pentru cel mai mare model posibil, ținând cont de nevoile pe care le aveți (cină romantică în doi, familie în creștere, cuplu cu mulți prieteni) și de spațiul disponibil. Vrem să fie îndeajuns de încăpătoare pentru toate platourile de sărbători sau cât mai multe farfurii aduse pe masă pentru pofticioșii casei. Recomand setul clasic de masă cu șase scaune, care se potrivește pentru o familie tipică, din mama, tata și doi copii, plus unul-doi invitați, soacra care a venit în vizită sau prietenul de joacă al copiilor. Preferabil ar fi să luați în calcul alegerea unei mese extensibile. E perfectă pentru voi și ideală pentru voi plus musafiri.

Fiecare comesean are nevoie de cel puțin 60 de cm în jurul lui. Rețineți și asta când alegeți masa. Nu vrem să ne dăm coate la desert. Dacă totuși asta se întâmplă, să fie pentru că îi atragem atenția celuilalt cât de bună e porția primită.

Scaunele trebuie să fie confortabile, nu încape dubiu. Nici foarte relaxante, să nu adormim cu furculița în mână așa cum facem cu telecomanda, dar în niciun caz rigide, nu mâncăm la fast food. Vom așeza două cu brațe la capetele mesei și restul lateral.

Acestea fiind scrise, vă urez poftă bună!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.