Ea și El

Lui Pierce Brosnan nu îi pasă de kilogramele în plus ale soției sale

Este partenera lui de 25 de ani iar acest detaliu nu îl împiedică să își iubească soția la fel de mult. Mai mult, actorul declară că iubita lui Kelly îi face să îi tremure genunchii, chiar și după 25 de ani. “Toata viața mea mi-am căutat drumul și cred că l-am găsit. În momentul în care am întâlnit-o pe fata asta, mi-am găsit drumul.”

Dar cine este partenera lui Brosnan? Aceasta femeie este o adevărată salvatoare. Ea l-a scos pe actor la lumină într-o perioadă neagră pentru el. Ce se petrecea în viața actorului când s-au întâlnit? Pierce Brosnan suferea de o depresie severă și nu știa încotro s-o apuce. Pierduse două femei importante din viața lui de aceeași boală. Prima sa soție și fiica au pierdut lupta cu cancerul ovarian. Erau căsătoriți de 11 ani și aveau împreună trei copii. Se considera cel mai norocos om de pe pământ. Dar nu pentru mult timp. Când a murit Cassie, era convins că este sfârșitul și pentru el. Apariția lui Kelly l-a salvat însă. Ei s-au întâlnit la 2 ani după moartea soției. Cât de greu i-a fost să o ia de la capăt și să se îndrăgostească din nou? Actorul era foarte prudent cu sentimentele sale. I-a luat 8 ani ca să o poată cere de soție timp în care Kelly a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i vindeca inima lui Pierce Brosnan. Cum a reușit? În primul rând l-a încurajat pe actor să își înfrunte sentimentele, oricât de dureros ar fi. Apoi, i-a dăruit doi fii.

Dar viața i-a pregătit o nouă tragedie îndrăgitului actor. Fiica sa din prima căsătorie, Charlotte, a pierdut, ca și mama sa, lupta cu boala. Și din nou, Kelly a fost cea care i-a fost alături. Cum i-a mulțumim el soției sale pentru bunătatea și suportul ei? Îi arată dragostea lui nemărginită în fiecare zi. O numește pe soția sa “o forță fără de care nu aș putea să trăiesc”.

Care este secretul celor 25 de ani de iubire? Pierce este încă îndrăgostit nebunește de soția sa iar ceea ce iubește cel mai mult la ea “sunt energia și pasiunea ei. Când se uită în ochii mei îmi tremură genunchii”. Este Kelly geloasă? Pierce Brosnan este unul dintre cei mai chipeși actori de la Hollywood și a jucat numeroase scene de dragoste. Dar Kelly nu s-a îndoit nici o clipă de fidelitatea soțului ei. Chiar dacă acesta este permanent înconjurat de actrițe superbe, Brosnan o consideră pe soția sa cea mai frumoasă femeie din lume!

Chiar dacă trupul ei a suferit modificări în timp, kilogramele în plus pe care le-a acumulat nu reprezintă pentru actor decât un indicator al faptului că partenera sa a adus pe lume doi copii de care este tare mândru.

Timpul de calitate pe care îl petrec împreună și faptul că se țin de mână atunci când merg pe bicicletă sunt dovada clară a frumuseții interioare care țin această căsnicie vie de 25 de ani. Și numărătoarea continuă…

Foto: Getty/Reuters, Pinterest

Uscatoare rufe