Ea și El

Nu minți niciodată o femeie deșteaptă!

fedhealth.co.za

Femeile au o intuiție pe care bărbații nu o pot înțelege. De aceea, sfatul nostru pentru toți bărbații de pe acest pământ este să nu mintă niciodată femeile, întrucât ele vor găsi întotdeauna o cale de a afla adevărul.

Povestea de mai jos demonstrează cum a învățat un bărbat, pe pielea lui, acest lucru.

Într-o zi, soțul și-a sunat soția și i-a spus:  

“Iubita mea, șeful meu m-a rugat să îl însoțesc la pescuit, pentru o săptămână. Este o ocazie foarte bună pentru mine să fiu promovat. Ești drăguță să îmi faci bagajul pentru o săptămână, inclusiv echipamentul și sculele de pescuit, te rog? Plecăm de la birou și trec repede pe acasă să iau bagajul. Ah, să nu uit, pune-mi, te rog, și pijamaua nouă, albastră de mătase!”

Soția sa și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă dar a decis să fie o soție bună și să facă ce i-a cerut soțul.

După o săptămână, soțul său s-a întors acasă, obosit, dar i-a mărturisit că este fericit că a putut merge la pescuit cu șeful său.

Femeia a vrut să știe toate detaliile, a întrebat de șef, de ceilalți colegi, de cum a decurs întreaga săptămână, dacă au prins pește etc. Soțul a răspuns: “Da, am prins mult pește, spadă, biban, caras… Dar de ce nu mi-ai pus pijamaua albastră, de mătase?”

Femeia a răspuns: “Am pus-o… în geanta de pescuit”.

Sursa: checkthesethings.com
Foto: fedhealth.co.za

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate