Modă

Cum NU trebuie să te îmbraci! 3 elemente care vă deformează silueta

Fără doar și poate, aspectul nostru exterior influențează, uneori în mod hotărâtor, impresia celor din jur asupra noastră. Și iată că stiliștii s-au hotărât să vorbească! Ei ne dezvăluie un secret major : cum NU trebuie să ne îmbrăcăm! O garderobă corect aleasă ne va ajuta să arătam mult mai tinere sau mai suple, decât suntem în realitate.

Așadar, ce trebuie să evităm?

1)O cantitate exagerată de haine negre. Este un lucru deja știut : culoarea neagră îmbătrânește. Este obligatoriu să „diluați” negrul de pe dumneavoastră cu accesorii viu colorate. Nici părul de culoare închisă nu vă va face să arătați mai tinere. Mai bine vopsiți-l în tonuri calde de maro, mai deschis sau mai închis, în funcție de gust. Acest look simplu și natiral vă va face să arătați cu cel putin 5 ani mai tinere.

 

2)Hainele largi, gen sac, nu vă vor masca niciodată defectele fizice. Ba, dimpotrivă chiar : veșmintele lălâi nu vor face decât să vă sublinieze kilogramele în plus. A vă cumpăra haine fix pe dimensiunile voastre – trebuie să devină regula voastră de bază, atunci când vă aflați într-un magazin. Găsiți-vă un stil care să vi se potrivească și respectați-l!

 

3)Nu purtați fuste( rochii) din cale-afară de lungi. Poalele lungi sunt în măsură să îmbătrânească chiar și cea mai tinerică purtătoare. Stiliștii ne sfătuiesc să evităm astfel de ținute. Alegeți, așadar, fuste având lungimea puțin mai sus sau mai jos de genunchi. Veți vedea cum situația se va schimba radical!

 

Dacă veți respecta aceste trei reguli – atât de simple, nu-i așa? – veți observa cum privirile bărbaților vor începe să se întoarcă după voi!

image

sursa: socfit.info

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.