Acasă la mine

Lucruri din casă de care trebuie să vă descotorosiți urgent!

 

Fiecare dintre noi ne amenajăm locuința după propriul nostru gust. Unora le place stilul clasic, alții sunt fanii minimalismului. În fiecare locuință însă  există destule lucruri care o încarcă și, mai mult, o influențează in mod negativ, din punct de vedere energetic. De care din ele trebuie să scăpăm cât mai repede? 

  1. Încălțămintea veche – blochează canalul energetic ce duce spre bunăstarea materială. 
  2. Ceasurile stricate  – poartă în ele o incărcătură energetică negativă, legată de trecerea timpului. In plus, ceasurile stricate ne fac să nu putem fi punctuali, cu toate neplăcerile ce rezultă de aici. 
  3. Măturile vechi – nu sunt numai o sursă de murdărie, dar ele atrag energiile negative și bolile, de aceea măturile trebuie schimbate periodic. 
  4. Articolele casnice stricate – în popor se spune că ele blochează energia pozitivă și atrag ghinioanele.

5.   Sticolele ciobite și oglinzile sparte – ele aduc ghinion în viețile noastre. 

6.  Fotografiile defecte. Defectele de pe fotografii le aduc ghinion celor din pozele respective.

7. Vasele ciobite – atrag bolile și pierderile financiare tuturor membrilor familiei. De aceea, grăbiți-vă să le aruncați. 

8. Lucrurile uitate de alții – ele trebuie returnate sau aruncate cât mai repede, pt că ele acumulează în ele energia proprietarilor lor, și nu se știe dacă ea nu este cumva  încărcată de răutate sau de boală.

9. Cadourile de la oameni indezirabili – ele nu fac decât să ne strice dispoziția.

10. Portofelele rupte sau pușculițele ciobite – toate obiectele în care se depozitează bani trebuie să fie noi și intacte. Altminteri atrageți pierderi financiare. 

11. Florile-vampir. Nu toate florile sunt benefice pentru noi. Unele plante au o acțiune negatică asupra noastră și a animalelor de companie. ( cum ar fi : Epipremnum, Clorofitum, Orhideele, Hibiscus, Asparagus, Tuia, Rozmarin) 

Se consideră, de asemenea, că nu e bine să ținem în casă flori artificiale, căci ele poartă în ele energetica singurătății, a bolilor și  declinului. 

12. Lucrurile celor morți, blănuri și coarne ale unor animale – energetica morților distruge viața celor vii. 

Sursa : xochu-vse-znat.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.