Hobby Timp liber

Lasă-mă papa…să cânt!

Când hobby-ul tău se împletește armonios cu o carieră de succes, înseamnă că ești un rasfățat al sorții. Și ea, jumătatea roșcată a celebrei trupe Andre este un exemplu frumos în acest sens. Cu toate că ursitoarea cea bună a înzestrat-o cu mii de calitați, unii domni ar putea zambi și deveni chiar nostalgici dacă fac un efort și își aduc aminte că la 18 ani deabia împliniți frumoasa Andreea și-a dezgolit frumusețea într-o revistă celebră cu iepurași, vedeta a vrut musai să devină un star.

– Care este cel mai mare hobby al tău?
– De când mă știu,marea mea pasiune a fost muzica!
antonescu3– Bine bine, știm cu toții că ai o carieră la care multe fete nici măcar nu visează, dar cum ți-ai descoperit acest hobby?
– Eram foarte micuță! Nu-mi mai amintesc când am cântat prima dată, dar mama îmi tot povestește că aveam doi ani și primisem de Crăciun, un pian de jucărie! Ea se juca și cânta notele mega hitului “Iepuraș drăgălaș”, iar eu am început să cânt, ținînd perfect ritmul. Atunci și-a dat seama că am voce. Realizați, sper, că eu nu-mi amintesc această întâmplare.
– Știu că mama ta este învățătoare și tatăl tău era inginer, nu iși doreau ca fata lor să aibă o meserie în adevăratul sens al cuvântului, iar acest hobby să rămână la stadiul de … hobby?
antonescuÎntradevăr, mama a fost cea care a vrut ca acest hobby al meu să devină o meserie. Mă “fura” de la școală fără știrea tatalui, care era total împotrivă și mă ducea la diverse concursuri pentru copii, pe care le câștigam! Tata auzea că am primit nu știu ce premiu fără să aibă habar că fata lui încet încet își transformă pasiunea în … meserie. Mai târziu, mi-a acordat și el o șansă în a cânta, după care nu l-a mai putut opri nimeni, el devenind managerul meu și al trupei Andre!
antonescu 2La început, benificiile hobby-ului tău erau premiile câștigate la concursuri. Acum, ajunsă la maturitate, această mare pasiune a ta … ce satisfacții îți aduce?
– Cea mai împlinită mă simt în momentul în care sunt pe scenă, înconjurată de publicul care-mi cântă melodiile și-mi aclamă numele! Îmi place când sunt oprită pe stradă pentru autografe, poze sau când primesc comment-uri sau mesaje de susținere pe facebook sau instagram!
– Tu esti un exemplu pentru toți cei care își doresc să își transforme pasiunea în meserie. Dar multi au spus la vremea respectivă, când tu erai deja o stea în trupa Andre, că v-ați făcut remarcate prin stilul vestimentar foarte provocator. Cum le răspunzi cârcotașilor?
– Dacă ar fi să te întreb ce ți-ar fi mai ușor, să-mi fredonezi o melodie Andre sau să-mi spui o costumație, care vrei tu, de la cap la coadă pe care am avut-o în trupa Andre, ce mi-ai răspunde?
– Eu aș răspunde că de la hitul “Iepuraș drăgălaș” , până când “papa o să te lase la mare alături de Moș Crăciunul tinerel” nu este decât un pas, care însă, făcut cu multă pasiune, te poate duce pe culmile succesului!

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.