Cu ochii pe ecran Timp liber

André Rieu și Orchestra Johann Strauss, un concert aniversar transmis la Grand Cinema & More

Primim, iată, la redacția Femeide10.ro o invitație inedită!
Românii sunt fani declarați ai lui Andre Rieu. La ultimul său concert la București a fost buluc de lume, ca de altfel la toate concertele pe care maestrul și orchestra sa le susțin prin Lumea cea Mare.
Cu siguranță, mulți ar fi vrut să li se alăture norocoșilor spectatori bucureșteni, dar nu toți au reușit. Iată că o zână bună ne aruncă mănușa unei noi provocări, marca “ Andre Rieu”. De data aceasta oarecum specială.

Grand Cinema & More invită iubitorii de muzică și spectacol la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale verii – concertul lui André Rieu de la Maastricht va putea fi urmărit pe 22 și 23 iulie. Transmisiunea este completată de filmări exclusive pentru publicul din cinematografe.
Concertul susținut anual de André Rieu în orașul său natal, Maastricht, capătă anul acesta o nouă semnificație, marcând 30 de ani de la înființarea Orchestrei Johann Strauss. Despre acest proiect, artistul își amintește că a pornit cu 12 membri, alături de care ținea repetiții în sălile de curs ale unei școli primare, ajungând, astăzi, să cânte alături de 60 de muzicieni pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii.
„Credem că astfel de evenimente susțin cel mai bine convingerea noastră, aceea că cinematograful nu este doar despre filme. Când vorbim despre André Rieu, cu atât mai mult despre concertul lui de la Maastricht, vorbim despre spectacol, despre muzică, dublată de charisma artiștilor și de emoția acelui loc, transmise exact așa cum sunt – reale, autentice în toate colțurile lumii. Inclusiv aici, la Grand Cinema & More”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.
Desfășurat în decorul medieval din piața centrală a orasului Maastricht, evenimentul oferă o experiență muzicală completă, emoționantă și plină de umor în același timp. Gazda va fi, și de această dată, Charlotte Hawkins, care, la sfârșitul concertului, va oferi un interviu cu artistul exclusiv pentru publicul din cinematografe. Concertul va putea fi urmărit și în cinematografele din țară, distribuit de Grand Cinema & More.
Biletele au fost deja puse în vânzare și sunt disponibile la casele de bilete sau online, pe www.grandentertainment.ro.

Și acum câteva cuvinte despre “gazda din București”: Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.
Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Chiar și dacă îl vedea doar pe ecran, Andre Rieu va fi la fel de fermecător, dată fiind calitatea impecabilă a transmisiei și condițiile de top pe care le oferă, de fiecare dată, Grand Cinema and More.
Așa că…ne vedem pe 22 și 23 iulie, să-i ascultăm pe fantasticii muzicieni de la orchestra Johann Strauss, dirijați de magnificul Andre Rieu!

Vă sugerăm să vă grăbiți: bătălia pentru bilete a și început!

 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate