banner marshal garden
Diverse

La 70 de ani, Alla Pugaciova arată ca o puștoaică

Artista Alla Pugaciova este, în continuare, în top. Si nu doar rușii generației sale îi rămân fani declarați ( Alla Pugaciova a împlinit anul tecut 70 de ani!) , dar și cei din generațiile mai tinere o admiră pentru talent și vitalitate. Iar show-urile de televiziune, emisiunile și presa tabloide o au mereu în prim-plan, atât pe ea , cât și familia sa, îndeosebi cei doi copii micuți, aduși pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.
După ce (mult mai) tanărul ei soț, apreciatul actor Maksim Galkin, a postat, pe rețelele de socializare, câteva fotografii de sărbători, oamenii au fost șocați de look-ul artistei care nu mai aducea deloc cu acea Alla Pugaciova pe care o știau ei. O fi vorba de fotoshop, sau artista a apelat din nou la operațiile estetice?
Desigur, avand un soț atât de tânăr și, mai nou, copii mici, Alla a devenit foarte atentă la felul cum arată, însă noua imagine a cântăreței este totuși surprinzătoare! Iar reacțiile prietenilor virtuali, in care acestia și-au arătat încântarea, au inundat, pur și simplu, internetul.

Sursa : soulpost.ru

Femei de 10 pe Facebook