Sănătate

Incredibila poveste a tripleților lui Sammi Edes

Ca mame, ne impresionează orice poveste, legată de aducerea pe lume a copiilor. Cu atât mai mult cu cât nu puține sunt istoriile incredibile ale sacrificiilor pe care le face de multe ori o femeie, pentru a deveni mamă. Site-ul g8ozd.ru a relatat recent incredibila poveste a lui Sammi Edes, o tânără de 29 de ani din Australia. image
Aflând că este însărcinată, Sammi a fost în culmea fericirii : își dorea demult un copil, de aceea pe pagina ei de Facebook au început să apară din ce în ce mai des fotografii, înfățișându-i burtica, în diferite stadii ale evoluței sale. Era clar că viitoarea mămică este foarte mândră de
sarcina sa si nerăbdătoare să-și aducă pe lume pruncul mulvisat. La unul din controalele medicale de rutină, Sammi a aflat și vestea cea mare : va avea gemeni! Fericirea ei s-a dublat, asta până când, puțin mai târziu, în timpul unei ecografii, medicii au constatat că, de fapt, Sammi urma să aducă pe lume nu doi, ci..trei copii! Vestea că va avea tripleți a șocat-o și pe viitoarea mămică, însă șocul s-a transformat repede în bucurie : urma să fie, nu-i așa, un soi de mamă eroină!
Bătăile cele de-a treia inimioare din pântecele tinerei australience au fost auzite în cea de-a 20-a săptămână de sarcină. Descoperirea a fost urmată și de o veste mai puțin plăcută : se pare că toți cei trei feți se hrăneau din aceeași placentă. După îndelungi consultări, medicii au ajuns la concluzia că, în aceste condiții, pruncii nu vor supraviețui și au sfătuit-o pe Sammi să renunțe la unul din cei trei viitori copii ai săi. Dacă nu ar fi făcut acest lucru, exista un risc mare ca toți trei să moară, înainte de a vedea lumina zilei.
Cum era și de așteptat, vestea a căzut ca un trăznet asupra fericitei până atunci gravide. După câteva nopți nedormite, după un ocean de frământări, viitoarea mamă a decis să-și asume riscul și să meargă mai departe, orice-ar fi, cu toți cei trei prunci ai săi.
imageÎn cea de-a 30-a săptămână de sarcină, s-au născut Hunter, Geoffrey și Thomas. Copiii erau perfect sănătoși, ceea ce a lăsat cu gura căscată întreaga lume medicală, care aflase de cazul neobișnuit al gravidei.
Până și Tom, cel de-al treilea prichindel, descoperit cum s-ar spune “pe ultima sută de metri” și care se afla în pericolul cel mai mare de a nu fi putut supraviețui, arăta de parcă nimic nu-i împiedicase dezvoltarea normală.

După nașterea micuților, medicii au purces la a analiza placenta lui Sammi Edes, neputându-și explica felul de-a dreptul miraculos în care au supraviețuit micuții. Vă prezentăm imaginea care a făcut înconjurul lumii , și pe care sunt indicate clar cordoanele ombilicale corespunzătoare fiecărui bebeluș.

image

Din imagine se vede clar că Thomas primea, într-adevăr, cea mai mică cotă de hrană. El s-a dovedit a fi însă, iată, un extraordinar luptător!

Sammi s-a încrezut așadar în instinctele sale materne, ignorând prognozele pesimiste ale medicilor. Concluzia este una singură : nimeni nu “simte” un copil mai bine decât propria sa mamă!

image

.

Femei de 10 pe Facebook