Ea și El

În viața fiecărui om există trei mari iubiri. Află despre ele, mai jos!

Motto: “Soarta ne hărăzește, în viață, trei dascăli, trei prieteni, trei dușmani și trei mari iubiri. Însă toate aceste 12 elemente au înfățișări ascunse și nu le vom putea “experimenta” decât după ce ne vom îndrăgosti, ne vom despărți și le vom înfrunta” Gregory David Roberts
Se zice că viaţa fiecărui om cunoaște trei iubiri puternice. Ele nu apar pur şi simplu, ci din anumite motive, foarte precise. Prima iubire vine cu un scop foarte clar. A doua vine să ne testeze experiența, dobândită în urma primeia. Iar a treia vine să ne ajute să înțelegem ce înseamnă, de fapt, să iubeşti cu adevărat pe cineva.
Probabil că nici o altă iubire nu este învăluită poveste, precum prima iubire. Ea este cea mai frumoasă şi este unică. De ea îţi vei aminti toată viaţa. De fapt, prima dragoste ne-a fost dată tocmai pentru a spulbera toate aceste fantezii frumoase, dar care sunt atât de departe de viaţa reală.
A doua iubire este necesară pentru a folosi experiența primeia, dar și a câştiga experienţa suplimentară, care să ne ajute să ne descoperim pe noi înşine. Să înţelegem cine suntem, pe cine vrem în viaţa noastră şi pe cine vrem să știm cât mai departe.

A treia iubire vine când nu te mai aștepți. Rostul ei este să te ajute să descoperi adevărata magie a iubirii.
Majoritatea oamenilor nu îşi dau seama că, uneori, trebuie să treacă prin mai mult de o relaţie până să obţină atăt de prețioasa experienţă de viață. Uneori, trebuie să schimbăm mai mulţi parteneri şi să vindecăm mai multe răni sufleteşti ca să învăţăm lecţiile necesare. Primele noastre relaţii nici nu pot fi considerate ca fiind relaţii adevărate.
Prima dragoste este departe de a fi așa cum vedem în filme. Majoritatea oamenilor nici nu iubesc în acel moment. Se și spune : “În dragoste există mereu cineva care iubește și celălalt , care se lasă iubit” . În final se întâmplă ceea ce este necesar pentru dezvoltarea noastră: ni se sfărâmă visele şi speranţele noastre, ne sunt frânte inimile, dar şi noi le frangem pe ale altora, trădăm şi suntem trădaţi. Și, de aici încolo, începem să aşteptăm acea relaţie, în care totul să fie altfel.
Dacă cineva ne spune că ne iubeşte mai mult decât viaţa însăși, asta nu înseamnă că noi suntem potriviţi unul pentru celălalt. Iar la final, constatăm că totul s-a destrămat atât de uşor.. Trebuie să înțelegem că între doi oameni ar trebui să existe şi compatibilitate. Iar acest lucru este foarte important într-o relaţie. Chiar dacă există sentimente şi dorinţă, fără compatibilitate totul devine în zadar.

Înainte de a înţelege esenţa compatibilităţii adevărate, trebuie să evoluăm, ca indivizi.
Tot ceea ce am trăit, până la acel moment, nu a fost decât atracţie şi obsesie, insuficiente pt a forma o relaţie adevărată. Adevărata compatibilitate este ceva ce inițial nici nu putem înțelege. De aceea, a treia relaţie vine ca un șoc, pentru noi și va fi cea mai dificilă. Iar aceste relaţii apar în viaţa noastră de regulă atunci când deja am înţeles că e aproape imposibil să găsim sufletul pereche în această lume.
Și iată că în acest moment întâlnim persoana cu care constatăm că ne înţelegem foarte bine. Nu simţim fluturi în stomac, dar relaţia începe să meargă bine. Fără speranţe şi aşteptări. Şi totul e atât de bine, de parcă ți-ai fi întâlnit jumătatea . Începi să înţelegi că iubirea nu e aceea pe care o găseşti, dar e acea pe care o construieşti, iar toate celelalte relaţii ţi-au fost date tocmai cu scopul de a te pregăti pentru această relaţie.
De multe ori, lucrurile nu sunt foarte simple. Principalul este să nu crezi că noul partener trebuie să repare totul în viaţa ta şi să o transforme într-o poveste. Sarcina lui e să fie lângă tine, să creadă în tine, să te sprijine. Nimeni nu te va face fericit, dacă tu însați nu vei vrea acest lucru. Iar acum chiar poţi face acest lucru, pentru că, iată, nu mai eşti singură.

Sursa : cluber.com.ua

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.