Ea și El

6 complimente după care se dau în vânt bărbații noștri

 

Oricât de macho și de “impenetrabili” n-ar părea, bărbații, sunt și ei, la rândul lor, foarte sensibili și reacționează la  complimente și laude la fel ca și noi, femeile. Uneori chiar mai mult! 

Și asta pentru că vorbele frumoase la adresa lor nu sunt chiar atat de frecvente! 

Așa că, dacă vrei să-ți impresionezi iubitul și să-l faci să se simtă în al nouălea cer, iată ce trebuie să-i spui : 

1. «Cu tine mă simt în siguranță”

Bărbaților le place atunci când sunt percepuți ca fiind puternici și capabili să ofere protecție. Spune-i cât mai 1des aceste cuvinte și el va dobândi sentimentul că și-a găsit menirea în viață.

2. «Alături de tine totul pare atât de vesel!”

Orice bărbat care iubește vrea să-și vadă iubita veselă. Iar dacă ea îi confirmă acest lucru, îi dă certitudinea că eforturile lui nu au fost zadarnice. Și se va strădui si mai mult! 

3. «Le-ai plăcut atât de mult prietenilor mei!”

Deși va crea impresia că nu-i pasă de părerea celor din jur, el știe bine că , dacă nu le va plăcea acestora, e posibil ca ei să te îndepărteze de el. 

 4. «Ești atât de grijuliu!” 

Dacă este intr-adevăr așa, vei găsi ușor momentul în care să-i faci acest compliment. Este foarte important ca el să vadă că tu remarci eforturile sale. Altminteri nu va mai fi motivat să le facă. 

5. «Ești atât de atrăgător! “ 

Un astfel de compliment îi va spori stima de sine , dar îi va și reaminti că el încă te mai atrage. Bărbații își doresc și ei să arate bine și să știe că cineva remarcă acest lucru. 

6. «Sunt atât de fericită cu tine!” 

În mintea lui, sarcina lui principală este să te facă fericită. Dă-i de înțeles că îi reușește perfect acest lucru. Îl va motiva să-și continue “opera”. 

Sursa : soulpost.ru 

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate