Ea și El

În final, vei plânge după femeia care a încercat din răsputeri să facă relația să funcționeze!

Poate avea răbdare; poate aștepta să descoperi ce dorești de la viață, să îți faci o carieră și să îți îndeplinești visele până când, în final, vei dori să te dedici relației cu ea.

Ea poate fi atât de dispusă să ofere fără să ceară nimic în schimb încât să pară o pradă ușoară. Te poate lăsa să îi tratezi bunătatea ca slăbiciune. Îți permite să fi egoist și leneș.

Îți tolerează comportamentul neadecvat. Îți permite să repeți aceleași greșeli, iar și iar. Îți poate da multe șanse. Crede în tine când nimeni altcineva nu o face. Îți acceptă prietenii, hobby-urile, obiceiurile proaste, părul ciufulit; poate accepta absolut totul, fără să te forțeze să te schimbi.

Poate spera că într-o zi vei deveni o persoană mai bună și o vei trata cu mai mult respect.

inimaSe poate descurca cu multe dar în momentul în care atinge punctul limită, va decide să se aprecieze mai mult și să se pună pe primul loc. Va accepta multe lucruri până când, într-o zi, va decide că totul s-a terminat.

O dată ce s-a săturat să o tratezi rece și fără respect, va realiza că nu merită să trăiască o viață plină supărări, durere și stres. Este momentul să se trezească și să redevină femeia puternică așa cum era înainte de a te întâlni.

O dată ce realizează că nu face decât să se chinuie singură tolerându-ți comportamentul urât, te va părăsi. Când se va simți prinsă într-o relație toxică și nesănătoasă, va pleca de lângă tine.

O dată ce descoperă frumusețea vieții fără tine, nu vei mai reuși să o aduci înapoi, oricât de mult ai încerca.

Îți va fi greu să accepți că tu ești responsabil pentru ruptură. Chiar dacă ești tentat să crezi că nu va reuși să depășească ceea ce ați avut, va izbuti. Și vei regreta profund faptul că ai pierdut o femeie care a încercat din greu să facă relația să funcționeze. Dar va fi mult prea târziu pentru a mai schimba ceva…

Sursa: positivethingsonly.com