Ea și El Pe canapea

Impostorii emoționali

Sunt peste tot in jurul nostru. In fugă sau in treacăt. In anotimpuri reci dar și in anotimpuri mult prea încălzite de inimi aparent îndrăgostite. Aparent doar! 🙂 Dacă ar exista un aparat de scanat al sufletului care să ne arate care sunt impostorii corupți ai sentimentelor, Viața ar fi mult mai ușoară si cu mai puțină nefericire răspândită.
Si totuși, cum ii depistăm? Aici este problema. Sunt foarte greu de depistat. In prima fază, cel puțin. Vin atașați de cele mai dulci și promițătoare măști, emană căldură și înțelegere și s-ar arunca și în foc pentru tine. Bineînțeles, doar verbal. Sunt cei care imploră să fie lăsați aproape de sufletul tău pentru a-l mângâia și ocroti când, de fapt, realitatea este cu totul alta. Sunt acei oameni care stăpânesc arta cuvintelor sublim dar pică detașat la testul faptelor. Sunt partenerii care îți promit atât de multe, încât până și ei uită ce au promis.
Fericirea lor este inexistentă. Cu toate acestea, ei par să se alimenteze din nefericirea celorlalți. Din suferința și chinul provocate sistematic și pregătite cu grijă, zi de zi și noapte după noapte. Sunt asemenea căpușelor și a lipitorilor care se lipesc de pradă și o sug de toată energia pozitivă pe care o au, creând dependentă.
Majoritatea impostorilor emoționali sunt asemenea vampirilor energetici. Te seacă de dorință, de gânduri alese și de Viata. Iti știrbesc încrederea in tine, îți fură independența, îți absorb vitalitatea și toate acestea sub semnul unui zâmbet atât de pregătit și fals. Sunt cei mai corupți tehnicieni ai sentimentelor dar și cei mai aprigi voluntari atunci când trebuie să se apere de o posibilă deconspirare.
Ce trebuie să faci atunci când îi depistezi? Să fugi! Cât vezi cu ochii și mâncând pământul de sub tălpile tocite de amarul vremurilor. Să fugi cât te țin baierile trupului și să nu te mai uiți înapoi. Pentru nimic în lume. E singura modalitate de a-ți salva sufletul și de a-l păstra nevătămat pentru cel care merită o bucățică din inima ta.
Faptul că arată bine, e parfumat și are o privire seducătoare nu îl transformă in partenerul potrivit. Partenerul potrivit trebuie să arate bine, in primul rând, pe interior.
La asta să te uiți … Întotdeauna! 🙂

‼️ Ultimele două zile în care poți beneficia de Pachetul “Pansament pentru minte și inimă” ce conține toate cărțile mele cu ✅ Autograf ✅ Transport Gratuit ✅ Preț redus. Pachetul se poate comanda de aici:https://booksandpassion.ro/…/pansament-pentru-minte-si-ini…/

Femei de 10 pe Facebook