banner marshal garden
Ea și El

Iată de ce nu te părăsește, chiar dacă nu are nevoie de tine

Sunt cupluri care ba se despart, ba se împacă. Fie ca femeia vrea o relație serioasă, iar bărbatul continuă să evite acest subiect , fie îți spune verde-n față că el nu vrea ceva serios. Dar când femeia se satură și vrea să pună punct, brusc el intră în vrie și face tot posibilul s-o recucerească. Și asta se întâmplă numai când simte ca o pierde. Ii mai dă o șansă și istoria se repetă. Și tot așa, până apare întrebarea : ce naiba vrea el, de fapt? De ce nu o lasa-n plata Domnului, că doar e clar că nu are nevoie de ea? De ce îi cere iertare, dacă în secunda 2 o va face iarăși să plece de la el?
Ai pătit la fel? Atunci te vom ajuta să înțelegi ce se întâmplă, de fapt.
Așadar, iată trei motive pentru care el se încăpățânează să te păstreze, deși e clar că nu te vrea, de fapt:

El se teme să-și asume responsabilități
Dacă nu a incercat să te părăsească, atunci sigur te-a îndepărtat prin comportamentul sau. El nu se poate imagina fiindu-i fidel unei singure femei. De aceea încearcă să fugă. Cand vă despărțiți, simte o ușurare. Dar apare și o problemă. El nu mai simte presiunea responsabilităților și sentimentele lui față de tine renasc, cu putere. Iși amintește de ce anume te iubește, începe să-i fie dor și…te sună. De fapt, el chiar te iubește. Însă atunci când ii oferi o a doua șansă, procedează identic. Și asta pare a fi un cerc vicios.

2. E un fricos
Poate îi este doar frică să-și recunoască sentimentele, neștiind la ce poate duce această sinceritate a lui. De aceea continuă să oscileze. Și, in concluzie, nu mai face nimic. Poate îi este teamă să ramână singur si de aceea nu se încumetă să se desparta de tine. Poate că are o gândire practică : îi va fi mai greu să plătească cheltuielile de întretinere de unul singur. Sau poate , pur și simplu, nu te mai iubește , dar aveti un trecut prea îndelungat împreună și prea multe amintiri comune..
Sau poate se teme de suferință. A ta, în speță. Pentru bărbați asta chiar e o problemă. În concluzie, este un fricos, pentru că nu este pregătit să infrunte consecințele gestului său.

4. Este narcisist
Stiinși tu ce e aia : se iubește numai pe sine însuși și tot ceea ce este legat de el. De aceea nu te lasă. Nu dă doi bani pe tine, dar se gândește că încă te mai poate folosi. Poate ca , de fapt, este chiar gata să te părăsească, dar n-a găsit încă pe altcineva în locul tău, pe care s-o folosească. Așa că mai zăbovește puțin în relația cu tine.

Ce e de făcut?
Pentru început, dacă ai decis să-i acorzi o a doua șansă, nu trebuie să o iei de la început, din punctul în care v-ați oprit. Ține minte : nu e suficient doar să-ți spună că s-a schimbat. Trebuie să-ti și demonstreze asta. Însă dacă vă doriți lucruri fundamental diferite, tu – o relație serioasă, el – doar să se distreze, atunci nu veti reuși să gasiți un compromis convenabil pt amândoi. Așa că alege înțelept : iar dacă e să pleci, pleacă pentru totdeauna!

Sursa : https://mirputeshestvij.mediasole.ru

Femei de 10 pe Facebook