Femei de 10

Iată cum poți deveni cea mai bună variantă a ta

femeie

Nimeni nu este perfect iar acesta este un lucru bun. Dar fiecare încearcă să dea tot ce are mai bun. În cazul în care vrei să atingi cea mai bună variantă a ta, ai de parcurs câțiva pași:

– Identifică valorile tale de bază  

Ele reprezintă esența ta. Îți ghidează comportamentul și îți oferă un cod de conduită personal. Care se poate schimba cu timpul, dar acest lucru este absolut normal.

– Fii recunoscătoare pentru ceea ce ai  

femeieGrijile sunt, fără îndoială, parte din viață. Este un fapt inevitabil iar uneori, sunt momente în care pur și simplu nu le poți controla. Până la urmă ești o ființă umană și ai limitele tale. Cu toate acestea, nu îți faci nicio favoare dacă îți dedici tot timpul și energia grijilor. Când situația devine dificilă, adu-ți aminte de lucrurile pentru care trebuie să fii recunoscătoare. Bucură-te de ceea ce ai și vei obține și mai mult. Dacă te concentrezi doar pe ceea ce nu ai, nu vei avea niciodată suficient.

– Găsește timp pentru tine  

Orice plan, speranță sau vis se poate nărui dacă nu îi dedici timp pentru a deveni realitate. Trebuie să găsești echilibrul între plăcere și muncă, între ceea ce trebuie să faci și ceea ce îți dorești.

– Stabilește un plan de acțiune 

Nu trebuie să stabilești un plan detaliat pentru tot restul vieții tale pentru a fi fericită. Dar, anumite puncte importante pentru tine trebuie punctate. Ia-o pas cu pas. Nu te lăsa copleșită!

– Fii generoasă

Nu trebuie să fii bogată pentru a fi generoasă. Este posibil să nu dispui de toți banii necesari pentru a face acte de caritate așa cum ți-ai dori. Dar poți oferi, celor din jurul tău, timpul tău, compasiunea și atenția ta.

– Iartă și uită  

Să ierți pe cineva care te-a rănit poate fi dificil. Să uiți, poate fi și mai greu. Nu trebuie să te grăbești. Iartă, atunci când ești pregătită. Este un dar, în primul rând pentru tine și apoi pentru ceilalți.

Sursa: positivethingsonly.com