Ea și El

Iată ce nu cere niciodată o femeie inteligentă partenerului său!

Multe femei consideră că bărbații le datorează ceva. Astfel de așteptări pot afecta încrederea și respectul reciproc. Din păcate, cele mai multe femei realizează acest lucru când este foarte târziu.

Pentru că dorim să împărtășim cu voi din experiențele noastre, noi, Femeide10.ro, ne-am gândit să adunăm în acest articol câteva lucruri, pe care o femeie de 10 nu le pretinde niciodată partenerului de viață.

slism.com1. O femeie inteligentă este independentă și nu are nevoie de nimeni pentru a avea grijă de ea.

El poate alege să aibă grijă de tine, dar nu este obligat să o facă!

2. Ea nu îi cere partenerului să renunțe la ceea ce îi face plăcere.

Nu îi cere niciodată partenerului tău să renunțe la slujba sau hobby-urile lui pentru a petrece mai mult timp cu tine. O femeie inteligentă știe că acest lucru îl va face nefericit.

redorbit.com3. Nu își obligă partenerul să renunțe la prieteni sau rude.

Este posibil ca anumiți prieteni sau rude să nu îți fie pe plac, dar asta nu înseamnă că el trebuie să renunțe la ei de dragul tău. Chiar dacă ți se pare că au o influență proastă asupra lui, nu este alegerea ta.

4. Nu îi cere partenerului să îi înțeleagă sau să îi împărtășească pasiunile pe care ea le are.

Dacă lui nu îi place să danseze iar tu vrei să mergi cu el la salsa, cel mai probabil el te va refuza, iar tu nu trebuie să insiști. Imaginează-ți cum ar fi să te forțeze și el să faci ceva ce detești.

youqueen.com5. Nu îl obligă să devină altă persoană.

O femeie care cunoaște adevarata valoare a unei relații nu îi cere partenerului său să se schimbe. Ea știe că este îndrăgostită de o ființă umană reală, adică cu calități și defecte, care se va schimba doar dacă vrea.

6. Nu îi cere să ignore alte femei.

Trebuie să acceptăm adevărul: bărbații nu pot ignora o femeie frumoasă. Ar fi contra naturii. Acest lucru trebuie pur și simplu acceptat, cu calm.

7. Are încredere în el.

O femeie inteligentă nu cere dovezi de afecțiune și dragoste, sau dovezi că nu a fost înșelată. Când relația este bazată pe încredere, o femeie nu va încerca niciodată să se uite în telefonul lui sau să îi verifice mail-ul. Orice persoană adultă consideră astfel de acțiuni jignitoare și sunt îndreptățiți să gândească astfel.

Sursa: brightside.me
Foto: Shutterstock, redorbit.com, youqueen.com

Comentează

Click aici pentru a spune ceva frumos

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate