Ea și El

Cum să nu dai greș cu darul tău

 

Intrăm așadar în Decembrie, deloc întâmplător numită “Luna Cadourilor” . Cred că toată lumea este de acord că nu-i deloc ușor să găsești cadoul perfect, chiar da ă se presupune că îi vunoaștem bine pe cei dragi . Insă așteptările lor sunt mai mari, implicarea emoțională deopotrivă, iar dacă ne grăbim și lăsăm totul pe ultima sută de metri, riscăm să  luăm decizii mai puțin fericite.

O cană de ceai sau o agendă poate fi darul perfect pentru o colegă de birou, dar dacă faci un astfel de cadou unui om mai apropiat ție, se va uita strâmb la tine : “Numai atât?!?”  Și-atunci, cum facem să trecem onorabil peste o zi de naștere, aniversarea căsătoriei, Crăciun?

Iată câteva trucuri : 

Nu vă aruncați spre cadourile convenționale!

În primul rând, arătați-le celor dragi că îi cunoașteți  foarte bine: toată lumea ține la acest aspect și nu la valoarea cadoului în sine! Pentru a face o surpriză plăcută cuiva, trebuie să ne îndreptăm atenția către un cadou care să reflecte pasiunile persoanei respective, precum și personalitatea acesteia. Inbacest fel,  veți primi bucurie adevărată la schimb și nu doar zâmbete de complezență. 

Nu lăsați cumpărăturile pe ultima zi

Evitați să alegeți cadourile sub presiunea timpului, șansele să luați o decizie bună scad drastic, mai ales dacă vreți să comandați online. In plus,  nu veți avea timp să ambalați foarte frumos darul, acesta fiind un aspect deloc de neglijați. Nu subestimați  niciodată bucuria și entuziasmul care însoțesc  momentul descoperirii și desfacerii unui dar.

Lăsați-i pe ei să aleagă

Nu veți da niciodată greș cu cosmeticele, fie că vorbim despre iubită, mamă sau mătușă! Parfumuri, creme, loțiuni… tot ce arată și miroase frumos e primit cu încântare de orice doamnă și domnișoară!.

Puneți-vă la bătaie creativitatea și sufletul! 

Dacă stați bine la capitolul creativitate, puteți oferi un cadou personalizat, realizat chiar de voi înșivă: un tablou, o melodie, o poezie, un aranjament floral, un desert sau, de ce nu, o cină romantică pregătită chiar de voi înșivă,  de la A la Z. Cu siguranță, gestul vostru,  plin de emoție,  va fi extrem de apreciat! Și nu ăsta este, până la urmă, scopul vostru? 

Sursa : belpressa.ru