Ea și El

15 răspunsuri care ne redau încrederea în bărbați

Ce naiba așteaptă bărbații de la noi? – nu contenim să ne întrebăm, pe parcursul întregii vieți. La fel, si bărbații își doresc să ne înțeleagă: cum suntem, ce ne dorim și de ce schimbările noastre de dispoziție sunt atât de frecvente.

O ziaristă a site-ului formulalubvi.com a adresat toate aceste întrebări unor bărbați de vârste și profesii diferite. Iată ce răspunsuri a primit:

“Pentru ca o femeie să fie frumoasă, e suficient să aibă o bluză neagră, o fustă neagră și să meargă la braț cu bărbatul pe care îl iubește.”

“Eu n-aș spune că femeile nu au caracter. Doar că ele și-l schimbă în imagefecare zi…”

“Pentru ce oare luptăm toată viața? Pentru ca atunci când vii noaptea acasă, te bagi în pat și-ți îmbrățișezi nevasta, să auzi: ” Tu ești, Mișule?” (“- M-a recunoscut!!!”)

“Cine a asistat la nașterea copilului său, așa cum am facut-o eu, nu se va mai îndoi niciodată de forța femeilor. Pentru ele nu există prostii, ci doar lucruri importante. Viața, copiii, libertatea. Ele nu-și pun problema nemuririi, ele o ating, prin intermediul copiilor pe care-i aduc pe lume, și asta le e suficient. Ele nu sunt niște cuceritoare, pentru că Lumea si așa le aparține, întrucât ele sunt capabile să o creeze.”

“Ce i-o fi trebuit acestei femei? Ce i-a trebuit acestei femei, în a cărei privire a licărit întotdeauna o luminiță stranie, ce i-a trebuit acestei scorpii ușor șașii, care s-a colorat, în acea primăvară, precum o mimoză? Nu știu. Pur și simplu, nu înțeleg…”

image“Femeia trebuie obligatoriu să-i arate bărbatului cât de mult îl prețuiește și că apreciază tot ceea ce face acesta pentru ea. Asta nu înseamnă că trebuie să vibreze de emoție de fiecare dată când el aruncă gunoiul. Dar nici nu trebuie să ignore acest detaliu.”

“Dacă femeia spune că totul e “în regulă”, înseamnă că nimic nu e “în regulă”. Iar dacă spune că nimic nu e în regulă, înseamnă că atunci chiar nimic nu e în regulă.

“Știți care-i faza? Gagicile sunt atât de proaste, că..Doamne- Doamne! Cum începu să le săruți, cum își pierd capul!”

“Asta mă și enervează la femei : toate vor ” un băiat bun”. Iar dacă dauimage peste un băiat bun, sigur nu se vor îndrăgosti de el! Ele trebuie musai să se îndrăgostească de un baiat rău și să părăsească unul foarte bun…”

“O femeie inteligentă are de ales între un bărbat tânăr atletic, musculos și puternic, dar prost ca noaptea, și un măgar bătrân , dar inteligent…”

“Singurul lucru pe care-l poți face unei femei este s-o iubești, da, s-o iubești. Iubește-o, găsește în tine forța și bărbăția pentru a o iubi. Fără “doar” și “poate”. Dacă ea începe să se plângă, iubește-o și mai tare!”

“Să-l salveze pe bărbat de complexul de inferioritate nu poate decât dragostea unei femei inteligente.”
image

“Dacă ea arată trăznet, înseamnă că e inabordabilă. Dacă e abordabilă, înseamnă că nu arată trăznet. Dacă merită, n-o să renunți la ea. Iar dacă vei renunța, înseamnă că nu ești demn de ea. Înseamnă că, de fapt, fiecare om te va face să suferi. De aceea, trebuie să găsești acele persoane care merită acest lucru.”

“Oricât n-ar fi de fericită o femeie măritată, ea va constata întotdeauna cu plăcere ca există pe lume bărbați care ar fi vrut s-o știe nemăritată.”

 

Surse foto: shkolazhizni.ru, vseanecdotu.ru, love-family.ru, zdorovih.net, niklife.com.ua

Uscatoare rufe