Bombănelile Marinei Editoriale

Bărbați sau femei? Astăzi vă invităm la vot!

….Iar dacă ieri britanicii au votat pentru ieșirea lor din UE, astăzi e rândul românilor să voteze. Românii vor vota ieșirea..din impas!  Miza lor va fi oleacă mai mică : vor vota pentru supremația unuia dintre sexe, iar secțiile de votare vor fi sufrageriile însele. Votul îl organizăm noi, la TVR. La emisiunea pe care o realizez, începând cu ora 5, două echipe de faimoși bărbați și celebre femei se vor confrunta în direct, preț de două ore, încercând să răspundă unor întrebări extrase cu penseta din viața de zi cu zi: cine cântă în familiile românilor : cocoșul sau găina? Unde greșim noi, femeile? Dar ei,bărbații? Putem, oare, trăi unii fără alții? Este aplicabil principiul ” rău cu rău, dar mai rău fără rău?” Cum ne descurcăm cu adulterul, cu iertările, cu divorțurile? Cine e mai dibaci în a face lucrurile să funcționeze? Există, oare, cu adevărat un secret al longevității unui cuplu?…Întreaga conflagrație se va desfășura sub privirile critice ale unei spectatoare de…țineți-vă bine : 101 ani! Amestecată în numerosul public, ea nu va avea însă dreptul decât la un singur vot, ca și ceilalți alegători. În schimb, vom afla cum se vede viața de la 101 ani!
În final, echipele își vor linge rănile, își vor strânge mâinile și..nu, nu vor face schimb de tricouri, pentru că emisiunea se transmite la o oră la care și minorii pot fi pe aproape!
….dar va fi o interesantă alternativă la canicula de afară, cu atât mai mult cu cât, la un moment dat, un film inedit vă va arăta cam ce fac bărbații acasă, atunci când nu le văd femeile… Mă rog, “trag vânturi” e numai o mică parte din răspuns!?

P.S. Da, ați ghicit: acesta este un promo la “Ne vedem la TVR!” , dar fiind astăzi ultima ediție din sezon, ne-am permis această ocazională divagare de la ” Bombăneli!”