Ea și El

Iată adevăratul motiv pentru care bărbații aleg femei proaste

Deși și pe noi ne-a scandalizat titlul acestui articol, publicat pe popularul site lifter.com.ua , am fost curioși să vedem ce anume i-a îndemnat pe autorii cu pricina să tragă această concluzie.
Știința a demonstrat, cu vârf și-ndesat, că, cu cât sunt mai inteligente femeile, cu atât mai greu își vor gasi ele partener de viață.
La această concluzie au ajuns și cercetătorii Școlii de economie din Varșovia. Un numar mare de bărbați au fost chestionați, după prima lor întâlnire cu o nouă parteneră, dacă aceasta le-a plăcut sau nu și dacă intenționează să meargă la o a doua întâlnire.
Concluzia studiului a fost una tranșantă : cu cât femeile erau mai inteligente, cu atât interesul bărbaților față de ele era mai scăzut.
În cele mai multe dintre cazuri, aspectul fizic al femeilor în cauză a cântărit, se pare, mai mult decât calitățile intelectuale.
«Fiți deștepte, dar faceți pe proastele!” – iată ce sfat le-au dat psihologii femeilor, în urma acestui studiu.
Se pare că bărbații se simt neîncrezători în eu-l propriu și mai puțin stăpâni pe ei, atunci când constată că au de-a face cu o femeie inteligentă. In plus, reușesc mai greu s-o cucerească, pentru că trebuie să se ridice la nivelul ei.
În cazul femeilor, situația se schimbă. Dacă bărbatul nu este atrăgător din punct de vedere fizic, dar inteligent, femeia va fi mult mai atrasă de el, decat de un sex-simbol. O femeie deșteaptă, firește! 😁

Sursa foto : vsesvoi43.ru

Uscatoare rufe