Sănătate

Gwineth Paltrow ne învață cum să trăim sănătos

Celebra actriță de la Hollywood, posesoare a unor premii Oscar, este , poate nu știați, expert în viață sănătoasă, detox și arta culinară. Mai mult actrița a și publicat mai multe carți de bucate, iar în anul 2008 și-a lansat proproiul proiect sub denumirea lifesyle – Goop. Este o platformă online, care oferă toate informațiile necesare pentru un stil de viața sănătos. Adică : informatii despre fitness, sport, artă culinară, dar și informații psihologice, culturale și alte domenii de interes.

Iată câteva din sfaturile pe care actrița le oferă cititoarelor sale

Renunțați la ideea că unele produse sunt interzise. Nici Gwineth nu crede în asa ceva. În plus, ea are și copii, care au fiecare preferințele lor, de aceea actriței îi place să gătească pentru ei și împreună cu ei.
Al doilea sfat al actriței este următorul : trăiți-vă viața! Femeia nu se consideră un fan al industriei beauty, însă e convinsă că veselia, sportul, sexul și multe altele o ajută să trăiască. Ea nu face parte dintre femeile care sunt in stare să stea ore întregi cu o mască cosmetică pe față. Important este să ai o viață bogată , de care să te bucuri în fiecare clipă.
Conceptul de viață sănătoasă nu înseamnă numai săli de sport și un frigider plin cu produse sanătoase? Puțini sunt cei care știu că starul hollywoodian a început să se preocupe de pielea sa abia după 39 de ani, iar acum a devenit o abonată a specialiștilor în domeniu. Ea își petrece destul timp la aer curat, în natură, preferă un somn îndestulător, iar recent a pus pe picioare o linie proprie de produse organice.
Deși este adepta unui stil de viață sănătos, Gwineth își mai permite câteodata cate un păhărel de alcool, la sărbători sau ocazii speciale. Iar pentru mahmureală, are o rețetă proprie : proceduri cu apă, făcute chiar acasă! Spre exemplu, va puteți cufunda, pentru 20 de minute, într-o cadă cu apă fierbinte, in care să dizolvați sare sau bicarbonat de sodiu, după care să faceți un duș rece. Și tot așa, de câteva ori, până veți ajunge să nu mai simțiți diferența dintre fierbinte și rece.
Mai există o variantă : o masă la fast-food, la care acteița însă apelează extrem de rar.
Pentru ca fața să fie mereu luminoasă și sanătoasă, Gwineth recomandă gheața. Ai nevoie de apă fierbinte și o perie de baie. Iar după – trebuie să-ți ții fața , cateva secunde, intr-un vas cu apă rece și gheață.
Așa aveți toate șansele să scăpați de cearcăne, de ochii umflați, să vă îmbunătățiți circulația sângelui și să vă echilibrați tenul.
Si încă ceva : actrița este foarte pedantă în ceea ce privește micul dejun. Nu, nu vă îndeamnă să săriți peste el, ci doar să fiți atenți la ce mâncați dimineața. Spre exemplu, renunțați la budincile instant de cereale – sunt un produs necalitativ, care va influențează negativ sănătatea și aspectul fizic.
Dupa cum vedeți, sfaturile sunt cât se poate de simple și asta pentru că, înainte de a fi un star de cinema, Gwineth Paltrow este, in primul rând, femeie.

Sursa : greatlove.ru
Foto: marieclaire.ru

Publicitate