Femei de 10

Gesturi care copleșesc orice femeie

Uneori femeia modernă consideră că doar în filme sau cărți mai există cavaleri. Lucrurile nu stau însă chiar așa. Încă mai există bărbați manierați. Iată care sunt gesturile care îl transformă pe un bărbat în prințul fermecător:

1. Deschide ușa mașinii

Un bărbat care nu este prea comod pentru a coborî din mașină pentru a-i deschide iubitei portiera este cu siguranță un bărbat manierat. Orice femeia va aprecia gestul chiar dacă la prima vedere pare ceva banal.

22. Păstrează ultima bucățică de mâncare pentru ea

Toată lumea știe că iubirea trece prin stomac. Un bărbat care îi lasă iubitei sale ultimul dumicat arată că îi pasă de ea și o iubește sincer.

3. Petrece mult timp cu familia ei

3Dacă un bărbat este interesat de pozele tale din copilărie, povești amuzante cu tine din acea perioadă și preferă să petreacă timp cu părinții tăi mai degrabă decât să meargă la fotbal cu prietenii în weekend, atunci poți fi sigură că el este ”acela”.

4. O prezintă tuturor

Un adevărat gentleman știe cu siguranță că dacă nu îi face cunoștință iubitei sale cu un prieten pe care îl întâlnește pe stradă, femeia se va simți nedorită. Un bărbat atent nu va lăsa să se întâmple așa ceva.

55. Face cadouri fără nici un motiv  

Nu trebuie să fie o ocazie specială pentru a îi trimite flori sau un cadou femeii iubite. Un astfel de gest îi va aduce bărbatului un zâmbet seducător, doar pentru el.

6. Are întotdeauna grijă de ea 

Atunci când alege să își însoțească iubita până la ușă, bărbatul alege să își protejeze partenera de toate situațiile neprevăzute și consecințele neplăcute. Este, fără nici un dubiu, gestul unui gentlemen adevărat.

77. Sărutul pe frunte 

Dacă un bărbat își exprimă sentimentele printr-un sărut pe frunte înseamnă că este foarte atașat de iubita lui. Iar ea este incredibil de fericită să îi simtă iubirea și grija.

8. Îi face plinul la mașină

Este o surpriză plăcută care arată că bărbatul este un cavaler desăvârșit la care orice femeie visează. Prin acest gest bărbatul îi arată partenerei sale cât de mult ține la ea, fără a aștepta nimic în schimb.

9. O ajută întotdeauna să își ia haina 

Evident că o femeie se poate descurca și singură, dar nu este vorba de abilități. Un bărbat manierat îi ține întotdeauna iubitei haina când se îmbracă sau i-o împrumută pe a lui atunci când îi este rece.

Sursa: Brightside.me
Foto: cit.h-cdn.co, kinobusiness.com, stat.mozi24.hu, i.ytimg.com, lookbookrussia.ru